Tänk vad mycket man känt ändå

Hej hej,
 
Någonstans här på internet finns det en blogg som jag äger som är lösenordsskyddad. Just den bloggen kom jag att tänka på i dag, och jag gick in där och läste några inlägg. (först läste jag på din blogg, S)
 
Harre min gud vad problem man hade förr. Det var känslor hit och det var känslor dit och det var tårar och det var tokigheter. Tänker att om jag tycker jag är upp och ner nu, så sitter jag på en berg-och-dalbana för barn mot vad jag åkte på för några år sedan.
 
Tänk vad det kan bli bra ändå. Och det bästa är att jag har Jacob vid min sida. Jacob som gör mig lycklig och som får mig att bli kärare för varje dag som går. Jacob som inte fått mig att tvivla på oss en endaste gång under dessa 2,5 åren. För tvivla var jag helt uppenbart duktig på att göra förr. Så mycket kan jag ju säga.
 
Har haft den slappaste söndagen i världshistorien. Fick för mig att baka en limpa i morse som blev helt kolossalt god, sedan har jag tänkt att jag ska skriva på boken. Men det är svårt att skriva när man ska skriva en mellanakt. Jag hatar mellanakter, vill vara upp eller ner här med. Det måste hända något. Hela tiden. Och nu måste jag skriva ett stycke för att komma till nästa där det händer något- och fy och tusan vad det är tråkigt. Framåt 16 fick jag äntligen öppnat dokumentet. Skrev några rader. Kom att tänka på den där andra bloggen och hamnade där en stund. Och nu är jag här.
 
Snart ska vi på söndagsmiddag hos Blide och Matilda och i morgon åker jag till Spanien i en vecka. Packa kan jag göra i kväll tänker jag... bra framförhållning Sarah. Har i alla fall lagt fram passet. Alltid nåt. 
 
Lite bilder från helgen!
 
Jag har färgat håret mörkt och klippt av en 10 cm. Älskar när håret växer så jävla snabbt att det inte känns jobbigt alls att kapa en bit. Känns bara typ 2 kg lättare. Typ. 
Hittat bästa caféet här i Majorna att skriva bok på. Mycket nöjd över detta, men boken får tusan bli en hit för det kommer läggas en del pengar på latte och morotskaka, det säger jag. 
Min fina underbara Tinasan och jag gick runt Röda sten, en nätt promenad på 8 km. Hon är allt bra hon, tänker jag alltid när vi setts och tackar högre makter att vi valde att bli kompisar den där dagen på Tjolahopp. 
I går gick vi till Haga, min Jacob och jag. Där var farmers market, och Haga var fantastiskt som vanligt. 
Innan vi gick hem igen tog vi en drink på Lagerhuset. Eller, jag tog en drink. Jacob drack Cola. Jag drog ett opassande skämt om att "Höhö, han är gravid" till han killen som stod i baren. Det gick inte hem.
På kvällen tog jag mig till Amanda där Tina och Sigge väntade! Urmysig kväll, men tanten, aka jag tog mitt pick och pack när ytterligare festligheter vankades... :) 

Nu måste vi dra!
 
 

Har läst lite böcker det senaste

Tjena,
 
Sedan jag började läsa på iPaden istället för riktiga böcker har jag återigen börjat läsa varje kväll. Tänk att när man börjar med något igen, att det är först då man inser att man saknat det. Jag älskar ju att läsa innan jag somnar! Så nu gör jag det. Drar upp täcket ända upp till huvudet, lutar iPaden mot kuddarna och sträcker ut ett litet finger när jag vänder blad. Fantastiskt underbart att slippa ligga och hålla i någonting :)
 
I alla fall. Först läste jag Harrys Sång. Fan vilken dålig bok. Hur kan man skriva en bok där det inte händer någonting? Eller ännu värre- hur kan man skriva en bok där allting bara går vägen hela tiden? Hatar sånt. Jag gillar känslor, få bli arg, tycka att boken är orättvis eller i allra bästa fall få gråta lite. Det fick man inte i Harrys sång och jag tänker inte läsa tvåan. Så det så.
 
I går läste jag ut Förr eller senare exploderar jag. Den var bra! Handlar om cancersjuka Hazel, och boken var annorlunda och den var fel och jag fällde en tår. Jag katastrofgrät inte, det gjorde jag inte, men den var bra. Nu ska jag läsa Barnmorskan i East End. Är och har ju varit så trött på deckare att det stått mig upp i halsen i flera år. Men vill gärna att det ska hända grejer i boken ändå, även om det inte handlar om att utreda ett mord. Kanske lite där min egen bok kommer in :)
 
På tal om den. Jag har snart skrivit 160 000 tecken. Förbjude mig att ge upp nu alltså. Har ett gött flow, fick ju sådan inspiration på kräftskivan vi var på för några veckor sedan. Så nu är tisdagarna avsatta för bokskrivande, och tro det eller ej men hej vad det går! Och fasiken vad kul det är att skriva bok. 
 
Nu ska jag jobba på, har hur mycket som helst att göra för på måndag åker ju vi alla till Fuerte Ventura i en vecka, och direkt på onsdagen ska Johan och jag hålla ett pass för alla anställda... lite nervöst bara.
 
:)
 

Har varit och röstat och så

Hej lördag!

Fruktansvärt produktiv dag måste jag säga. Vaknade tidigt, vid 7.15. Vaknar man tidigare och tidigare ju äldre man blir? Vart ska i så fall detta sluta? Jacob konstaterade att hade jag inte somnat i klockan 21.00 så hade jag kanske nanat längre... :) Känns logiskt. 

Vi var ute och åt i Majorna i går, på Tullen. Så mysigt! Men när vi kom hem och började kolla film så... Alltså, det går inte att vara vaken när man ligger hopkurad under filten med huvudet mot Jacob. Det bara går inte. 

I alla fall. Efter tidig uppgång i dag bakade jag scones och väckte Jacob. Sedan åkte vi till gymmet, gymmade och åkte och röstade. Jag röstade på Centerpartiet, kändes mycket bra. Efter detta gjorde vi vin- och mathandlingen för i kväll då Sandra & Simon kommer! Ska bjudas på ceviche, och till middag blir det vegetariskt, så klart :) Också en kladdkaka till efterrätt! Damn vad vi fixat. Städat har vi med hunnit med denna lördag, och solat på balkongen. Du hör. Det har varit en lördag helt i min smak. 

Hare gött!Bild på scones, som sig bör