Tankar en tisdag

Hej!
 
Tisdag i dag och kort vecka. Har så mycket att göra på jobbet att det här med kort vecka egentligen inte känns gött alls... men gillar ändå känslan av att man på torsdag kan låtsas att det är fredag. 
 
I kväll var det andra gången på Agility med Wille. Jag säger bara; F A N vad grym den hunden är. 3,5 år sedan vi senast körde, skulle lika gärna kunnat varit i går. Får tokångest- varför har jag inte kört mer? Men man kan inte ångra sånt man inte gjort tydligen, kan bara göra det bättre framåt. Och det tänker jag ta mig tusan göra, för Agility är det bästa Wille vet. Och så råkar han vara bäst på det också (bra kombo).
 
Vad annars då... jo, det ska jag berätta. I söndags så ringde min telefon vid 14.30. Jag svarade på första signalen, hade ju gått med telefonen i handen hela dagen. Sandra, den lille token, fick nämligen för sig att åka in till BB klockan 04 på natten. Så jag svarade, och hörde min bästaste vän med darrande röst säga; "Han är här nu". Om jag fick anstränga mig stenhårt för att inte brista ut i gråt? Jo. Så nu är bebis här. Som vi väntat på dig <3
 
I lördags var vi hemma hos Jempus på lite middag. Bella fyllde tre månader så obligatoriska bilder skulle tas. Agnes var super-mostrig och när hon är det blir jag helt tokigt lycklig, älskar att ha henne nära och tokälskar när hon kryper upp i min famn och vill vara nära. Har jag sagt att jag älskar mina syskonbarn så mycket så det är nästan inte klokt? Kanske har nämnt det någon gång...
 
 
Det nya- spela sten, sax, påse. Agnes och Ida har en del att jobba på när det kommer till strategier och så, det kan jag inte förneka, men de tyckte det var tokskoj. När de körde mot varandra turades de om att ha sax medan den andra skulle visa påse... smart :)
 
 
 
 
 
 

Ett gäng bilder till

Hej!
 
Alltså. Helger som denna helgen som var... välbehövligt. I går körde jag först till Nääs fabriker för att träffa Elin & Daniel som jag ska fota när de gifter sig i maj. Blev så himla glad när Elin frågade om jag ville, rörd liksom. För man är ju alltid onödigt självkritisk mot sig själv, så när någon frågar om jag vill göra det som jag tycker är det roligaste som finns så känns det som ett kvitto på att jag är på rätt väg. Ska se till att naila deras bröllopsbilder bara! Ska testa något nytt och visualisera hur jäkla bra det hela kommer att gå. Känns rätt i tiden, att visualisera och så.
 
Efter bröllopsmöte styrde jag lille bilen och Wille mot Fjärås igen. Käkade lunch på Jempas altan, åkte till Linda och klippte gräset med en åkergräsklippare för första gången i mitt liv. Var lite spännande, det får jag medge. Fastän jag inte en enda gång körde i högre hastigheten än växel 2. Tror Limpan, den gamla räven, körde på 4:an hela tiden. Jäklar i min lilla låda vad det gick för henne i kurvorna.
 
Nog om det, jag och Wille hade en härlig helg tack vare syrrorna och alla ungar. Lyckades fånga dem på bild även i går (när jag dör när jag är gammal och grå kommer jag ha en miljard bilder. Just sayin) och testade lite annan redigering. För att det är kul. Vad tycks? 
 
 
Full av energi i kväll. Kanske för att jag käkat jordgubbar, kanske för att jag precis var ute med lillen och fick frisk luft. Oavsett- god natt till dig när det blir dags :)

En dag i april

Den här lördagen får 5 av 5 i betyg, alla kategorier. Fy tusan vad bra jag haft det! Styrde lille bilen mot Fjärås redan 9.30 imorse. Sedan dess har Wille och jag bara hängt hela dagen. Hängt med Jempa, Oliver, Bella, Linda, Agnes & Ida. Och jag inser; vad lyckligt lottad jag är. Som har fått världens i särklass bästa syrror, och på riktigt jordens finaste syskonungar. 
 
Dagen spenderades alltså i Fjärås. På Jennys altan, vid Skärsjön (Wille hoppade i och badade, så klart) och allting avslutades med grill nu i kväll. Tog några bilder... älskar ju bilder:
 
 
Barn är verkligen det bästa som finns. Agnes & Ida säger så mycket roligt, förnuftigt och tokigt på en dag att man önskar man kunde hänga med de två alla dagar, 7 dagar i veckan. Som när Ida kommer ut till mig och Jenny som står och grillar och bara: "Jenny, vet du, vet du vad din pojk gjorde?" Eller när Ida kastar boll med Wille så till den milda grad att det är Wille som tröttnar (aldrig tidigare hänt) och Agnes sitter och jollrar med Bella på så vis som vi vuxna antagligen låter. Bella har sovit precis hela dagen, kikat på oss då och då för att sedan somna till alla ljud igen. Sicken tjej! Och Oliver är överallt och ingenstans... fast så gosig så man blir helt varm i hjärtat. 
 
I kväll går jag och lägger mig med ett stort leende på läpparna. Bara min Jakie som saknas här hemma, annars har jag precis allt jag vill just nu. Wille är hos mig, jag har en familj som älskar mig och min kära man älskar jag mer i dag fastän jag från dag ett tänkt att jag kan omöjligt älska honom mer än vad jag gör just nu. Den tanken slås liksom varje dag.
 
Nog med kärleksdravel, god natt :)