Tylösand en sväng

Vi har hängt i Tylösand. Jomenvisstserrö, vi åkte ner i tisdags, körde genom världens regnoväder och tänkte att det är en JÄVLA tur att det finns spa på hotellet, men vips när vi nådde Halmstad sprack det upp och vi fick se solen. Halleulja! Så väl vid Tylösands hotel kunde vi hänga i utomhuspoolen och sola oss lite. Väldigt välbehövligt.
 
Vi var där med två andra par, spaade, käkade god mat och hittade ett litet smultronställe alldeles innan Tylösand. Riccardos, har du varit där? Helt sjukt god glass! Smakade som att den precis producerats på alldeles färsk mjölk. Vi var tvugna att åka dit även på onsdagen innan vi begav oss hemåt igen. Då tog jag en mangosorbet som smakade som mosad och nedfryst mango. Sen att stället var galet mysigt gjorde inte saken sämre. World of Riccardos fåru besöka om du har vägarna förbi Halmstad!
 
I måndags åkte alla kvinnor i familjen Johansson + Oliver och Lamine till Liseberg. Ida och jag åkte karusell, önskar så jag hade bild på Idas min varje gång det killade i magen. Skrattade så jag fick ont i magen :) Vi kollade lite på Lotta, Ida älskar ju Ace Wilder och dagen till ära var det ju faktiskt Agnes 6-årsdag. 
 
Lotta = inget kul = ta selfies med Agnes på axlarna
Glass och hänggunga på Riccardos med reseledare Sofia
Tylösand :)
 
Hare gött haj!

En vecka i punktform

What´s up semestern. Jag har två veckor semester kvar. Känns som att jag varit ledig en evighet? Mycket smart att börja semestern med att resa utomlands måste jag säga. Mycket, mycket smart. 
 
Förra veckan hade jag en fem av fem möjliga bra semestervecka. Låtom mig berätta om den i punktform:
  • Måndag drog vi till Varberg och hälsade på min kollega Johan, hans underbara sambo Sandra och toksöta Bosse:
Bosse, fotad av mig när vi var på Wintfest häromhelgen
  • Vi spelade Settlers, drack på tok för mycket vin och sov sedan över. Tisdagen bjöd på promenad i Varberg och ett lyckans besked; Wille befann sig i Varberg och det var bara för oss att komma och hämta honom. Wohoo!
  • Onsdagen körde Wille & jag Jacob med grabbgäng till Landvetter. De åkte till Polen. Skulle på "spa", men alla flickvänner visste att den här resan inte handlade om att hänga på ett spa, det handlade om att dricka billig öl och festa. Så efter att vi lämnat av dem åkte Wille och jag mot Tjolöholm där Linda, Jenny + barn och kompisar väntade. Inget kanonväder, men Wille stod i vattenbrynet hela dagen tillsammans med Ida och var en lycklig hund vilket gjorde mig till en lycklig matte. Vi grillade och efter detta åkte jag hem till Sandra & Simon.
  • ...och Ebbe så klart. Älskar att hänga i hushållet Hall. Blir alltid utfordrad och bortskämd och känner mig så jäkla hemma. Så Simba lagade Taco (älskar honom för det känner jag), spelade Settlers (jepp, har spelet i bilen för att kunna spela det så många gånger som det bara är möjligt) och drack Irish Coffee. Och bubbel. Vi sov över, Wille och jag. Och när det blev dags att sova tvingade jag upp Wille jämte mig i soffan och sedan låg jag där med hans huvud på min arm, näsan inborrad i hans päls och låg alldeles, alldeles blickstilla. Han hoppar ner så fort man rör sig förstår du, så jag låg där och vägrade röra på mig för att förlänga känslan av att ha honom tätt intill. Tamigtusan vad jag älskar den där hunden. 
  • Torsdag och dags för ännu en tur till Varberg. Wille badade i havet, pappa kastade stenar till honom som han dök ner med hela huvudet för att fånga upp. Trots att vi lånat en fin-fin leksak från en annan hund på stranden. Gunnar kom och hämtade Wille efter lunch och Jempa med barn kom ner. Jenny är en supermamma, det säger jag. Så blir jag ett uns lik mina syrror i min mammaroll blir jag mer än nöjd (inte mycket som pekar på det just nu om du frågar dem skulle jag tro...). :)
  • Vi grillade, spelade Trist och hängde på stranden. Åkte in till Varberg och shoppade. Först på lördagen bar det av hemåt igen. Tvättade lille Audin hos Jenny (liten och liten, nådde inte ens att tvätta på hela motorhuven) och käkade lite mer mat. Sedan åkte jag hem till lägenheten och höll på att bryta ihop då jag först inte hittade de olika skruvarna till skruvdragaren och när jag väl gjorde det inte fick ut den där satans staven som redan satt i skruvdragaren. Renoveringen kommer gå fint, jepp jepp! ;)
Nu ska jag åka till Landvetter och hämta hem min Jacob. Ha en härlig dag!