Till min mamma

Morsdag. Det är inte för intet som jag säger mig ha den bästa mamman i världen. För min mamma är allt det som jag tänker att en mamma ska vara. Tänk ändå, att mamma i hela mitt liv funnits där för mig. Hon har fixat och donat, hon har fått mig att skratta och hon har torkat mina tårar. Hon har lyssnat, hon har lärt mig det jag behöver veta och hon har funnits vid min sida. Oräkneliga kvällar har jag somnat till hennes fina röst som sjungt Vem kan segla för utan vind och andra sånger som på en sekund tar mig tillbaka till de där kvällarna då du höll om mig och det var bara du och jag. Hur jag sov i din säng under veckorna när pappa jobbade och jag somnade med din hand i min. Eller de kvällarna jag somnade till ljudet av att du satt i köket och sydde klänningar och gardiner, hur det ljudet fortfarande gör mig trygg. 
 
För jag tänker att glädje och trygghet är det ett barn behöver. Och det är just det som jag fick i överflöd när jag växte upp.
 
Ibland känns det som att jag så mycket vill visa hur mycket jag älskar dig, men aldrig vet riktigt hur. Vill så gärna visa min tacksamhet för alla åren du stått ut med att vara min mamma, min tacksamhet för allt som du gett av dig själv. Men det är svårt att veta hur. Räcker det med att förklara att jag tänker på dig varje dag? Att rädslan att du inte finns i mitt liv får mitt hjärta att snörpas ihop och tårar att fylla mina ögon? Att det är dig jag vill ringa när något nytt har hänt, eller när jag behöver råd? 
 
Du är underbar, mamma. Finns ingen på denna jord som jag älskar så mycket som jag älskar dig, och så kommer det alltid att vara. Jag längtar till den dagen jag själv får barn och jag får uppfostra dem på det viset som du uppfostrat mig. Kanske du då förstår vilken grym mamma du varit och är?
 
I kväll ska vi gå ut och äta middag, du, jag, Jenny & Linda. Dina tre döttrar som älskar dig mer än det finns ord. Som delar samma galna humor och som finns där för varandra genom vad som helst. Det, det betyder mest. 
 

Det är torsdag i dag

Träningsvärk från helvetet. Det är vad som råder i min kropp just nu. Varje gång jag suttit ner en längre stund får jag stapla fram som en gammal gumma medans jag ojar mig mer än vad någon människa borde oja sig. Tränar inte så mycket nu serrö. Det är ju snart sommar och så, och då försvinner ju träningssuget alltid lagom till att man borde lägga i en extra växel. Nu står jag mer i spegeln och bara: Äh, jag bryr mig fan inte vad någon tycker! Också käkar jag några fler kinapuffar. Sen sitter jag i soffan och drar i fettet och bara I MORGON SKA JAG BÖRJA TRÄNA OCH ÄTA BRA*, BASTA! Den i morgon har inte riktigt infunnit sig ännu. 
 
Träffade fina, underbara, bästaste Tina i kväll. Det är energi! Att träffa sin fina vän sådär en torsdag bara. Vi satt på ett café och pratade om livet, så som vi alltid gör när vi ses. Det är härligt. 
 
Jag har fixat med några fler bilder från bröllopet, men har ju helt glömt att visa bilderna från bröllopet som vi var gäster på för några helger sedan. Det var ett så himla fint bröllop! Talen, maten, festen... allting var 5 av 5 möjliga. Så himla härligt att vara gäst på ett bröllop för en gångs skull också! Så jag ger er; Sarah & Jakie på bröllop, all in mobilbilder:
 
 
 
*I alla fall sluta äta Kinapuffar. Whats up med Kinapuffarna liksom? De tar över mitt liv.

Mera bröllopsbilder

Tja tja bloggen,
 
Agility i kväll. Wille har med milda ord varit lite... distraherad på agilityn de senaste gångerna. Löptikar stavas det som tagit hans uppmärksamhet, och min galna tollare som vanligtvis älskar alla hindren valde att istället för att springa efter mig där jag vevade med armarna vilket hinder han skulle ta härnäst hellre sniffade i luften och spanade efter brudar. Dessa hundar. 
 
Men i dag på avslutningen så tog han igen. Inte så distraherad, och ljusår mycket bättre fokus än de tidigare tre gångerna. Gött! Kändes skoj igen :)
 
Väl hemma igen satte jag mig direkt här vid datorn. Att fixa bröllopsbilder går inte i ett kick om jag säger så, och i kväll fokuserade jag på Innan Vigseln bilderna. Ger er ett gäng här!
 
Joråsåatte... nu är det nanedags. Sov gott!