Status just nu - inte kul

Heje,
 
Nyss hemkommen från jobbet. Satt kvar en stund och redigerade bok, men i dag gick det trögt. Jag tvingade mig själv att fortsätta, ville det inte alls. Tyckte det jag läste var så förbannat tråkigt och dåligt. Älskar såna egoboost dagar... :)
 
Nåväl! Nu är jag hemma. Livet i köket lider mot sitt slut men så klart kan inte elektrikern komma förrän i början på nästa vecka. Innebär ingen el i sovrummet eller vardagsrummet. Ena sidan av mig vill bryta ihop och gråta medan andra sidan dör av skratt över hur verkligen ingenting går oss vägen. Sa till Jacob att det inte är någon idé att ens ta ner julpyntet i år... lite den känslan på Ekedalsgatan just nu. 
 
Men vad fan! Ingen har ju dött av att bo i köket (ännu, men Jacob sover innerst så han inte vandrar iväg i sömnen och tar en kökskniv eller nåt, för säkerhets skull). :) För övrigt har jag käkat hembakta lussekatter både i dag och i går så livet kan jag inte klaga på! OBS! Ej jag som bakat. Är bara förbannat bortskämd med husmorliga vänner. 
 
Nu - mat. Kall, så klart, eftersom vi inte kan använda spisen. Nämnde jag att livet är härligt?
 
Bild på Wille-bus från i lördags. Efter denna promenaden pussade jag alldeles extra mycket på Bus, Rocco är nämligen dålig och verkar inte ha långt kvar... fy fan för att inte alltid få ha de fyrbenta kvar. Ofattbart och omänskligt beslut att ta. Fina Rocco, hoppas det är ängar likt den ovan du alltid kommer springa på den dag du lämnar oss. 


Wille är här

I morse låg jag inkilad mellan Jacob & Wille, båda sov och snarkade och jag kunde inte röra en fena. Ville inte röra en fena, bara njuta av Willes mjuka päls tätt intill. 
 
Vi har Bus över helgen. Inte optimala vädret att ha hund, men alltid gött att komma ut. Wille struntar ju fullständigt i om det regnar, han älskar att vara ute oavsett, så i morse blev vi väldigt blöta på promenaden. Konstaterande: tanken är alltid värre än att faktiskt vara ute i regnet, när man väl kommit ut är det ok. Ska bara komma ihåg det när det är dags för nästa promme... :)
 
Nu ligger jag i sängen igen. Bebis sparkar i magen och Jacob sover. Målarna målade väggarna i sovrummet + vardagsrummet i går och satan vad bra det blev! Tok-ångest när man skulle välja nyans av grå av alla tusen färgprover (som dessutom är typ 2x4 cm... omöjligt uppdrag) men i går när vi kom hem konstaterade vi att vi gjorde rätt val och gjorde high-five gånger tio. 
 
Ska visa bild när allt är klart! 

Vecka 22

Tusan vad trött jag är. Magen gör ont också, känns som att den är spänd till max. Förstår ju att så kan inte vara fallet, jag är i vecka 22 och bebisen i magen är knappt halva sin längd ännu. Jag ska växa lite till om man säger så. 
 
Men ändå. Ont i magen har jag så nu ligger jag nerbäddad och kommer somna inom en kvart skulle jag gissa :)
 
Gött med torsdag i morgon. Inte bara för att det är nära fredag, utan även för att målaren kommer i morgon. Wihoooo! Snickarn var här och satte lister i dag så i morgon så jäklar... i min önskevärld är han klar när jag kommer hem från jobbet i morgon, i den tråkigare mer realistiska världen inser jag att han ska foga lister, måla foder och till slut väggar och att det inte kommer gå på en dag... men hey! Man måste få drömma. 
 
I kväll hade vi avtackning för en kollega, vi gick till Dubbel Dubbel. Jag har varit där innan men på något outgrundligt vis glömt bort hur jäkla god mat där är! Så nu kommer jag väl cravea dumplings framöver. Är btw besviken på just den biten av min graviditet. Vart är det extrema suget efter något speciellt?! Fan, jag är ju lugnare kring den biten än vad jag var innan jag blev gravid. 
 
Samma med mitt humör. Jag känner mig lugn och harmonisk, tidigare var jag ett monster. Nästan så att Jacob & jag oroade oss lite för hur det skulle bli om mitt humör skulle bli värre när hormoner krigar i min kropp. Men nejnej! Så här lugn och beskedlig har jag inte varit sedan Jesus var barn. 
 
Rykande färsk bild på magen vecka 21+5. Det händer grejer!