Hej hej

Woop woop! Jag var på gymmet idag!💪🏼 Jacob jobbade hemifrån så direkt när Isabelle somnade vid 11 rusade jag (ehrm, tog bilen) till gymmet. Var lite pirrig innan, det var jag. Funderade mycket på hur det var man gjorde nu igen. Hur många reps? Vad för uppvärmning? Kände mig nervös, men det hade jag icke behövt. Det var som när man cyklar, när jag väl var på gymmet kändes det som att jag aldrig varit därifrån. 
 
Första gympasset sedan Isabelle kom (skäms lite)! Har ju varit på några pass och sånt där, men nu var det riktigt skönt att äntligen ha varit på gymmet. Tänkte på det när jag var där, att tusan vad svårt det måste vara att komma igång om man inte har vana av att träna. Om man inte vet hur och vad man ska göra på ett gym, när man bara känner sig dum. Bestämde för mig själv att jag ska ta med Isabelle och träna när hon blir äldre. Bra grej att ge sin kid tänker jag, vana att träna. Får vi hoppas att jag inte behöver hota med noll internet på typ en månad bara för att hon ska hänga på... 😁
 
Efter gymmet åkte jag en sväng till Mediamarkt och köpte ny extern hårddisk till mig och till Linda, hon var på G in till Göteborg för att få lite hjälp med sin dator. Så vi fixade dator, käkade mackor och sedan kom Agnes och Ida och de tre stannade för middag. Så himla mysigt! Här är kaos (japp, du kan få kalla oss för kaosfamiljen) i lägenheten men de hade överseende. Slutade med kittelattack på golvet och en naken Isabelle i soffan som undrade vad tusan vi höll på med. 
 
Igår var vi på julmiddag med alla vänner. Konstaterade när vi gick därifrån vid 21 att Isabelle tamigtusan är född till att kalasa. Från att vi kom klockan 17 till att vi gick där vid nio så var hon en jädra solstråle. Satt i sin stol och skrattade och gjorde sin nya grej- kasta upp händerna i luften och sedan vinka litegranna, och älskade helt klart att vara på kalas. Vår lilla unge, stoltare mamma går det inte att bli.
 
Nu: Godnatt! Har varit vaken alldeles för sent för många kvällar (skyller allt på walking dead, så. jävla. spännande) och behöver få lite sömn. Vi hörs!
Bilder från häromdagen när vi var och gungade i Slottsskogen. Hon älskar verkligen att gunga :)

En massa bilder från i höstas

Hej kompisar!
 
Annandagen och helknäppt väder. Ena stunden blå himmel och sol, för att i nästa bli helt mörkt i lägenheten och aningar av en storm som drar fram i träden tillsammans med tunga regndroppar mot rutan. 
 
Vi har med andra ord bara varit inomhus idag. Isabelle har lekt med leksaker som hon fick i julklapp, vi har läst bok och nu sover hon sin andra nap. Ikväll ska vi iväg på julmiddag så nu hoppas vi hon sover en stund så att hon orkar med kvällen. 
 
Meeeen, det jag ville med detta inlägg var att lägga upp bilder som jag fått hålla på så himla länge. Vi var nämligen vid Tjolöholm en dag i november och fotade, jag fick med mig Agnes & Ida dit och villkoret var att de skulle få bilder som de kunde ge till Linda i julklapp. Fina tjejer! Fina tjejer med väldigt fin mamma <3 Jenny, Oliver och Bella kom ut de också och vi fick äntligen till bilder på alla kusinerna, så kul att ha nu när skaran växer :)
 
Pjuh, bildbomb deluxe! Och om jag får säga det själv- satan i gatan vilka fina ungar vi fått :)

Hennes första jul

Julafton är över! Den passerade lagom obemärkt då min julkänsla infann sig typ imorse. Vet inte varför? Får nog skylla på vädret, känns som att det är vår. 
 
Den 23:e åkte Isabelle och jag till Fjärås där hela familjen Johansson sov över. Så mysigt! Mamma fixade skinkan under kvällen och Jenny lagade smarrig middag. Isabelle såg jag inte röken av då Agnes, Ida och Oliver hjälper mig med precis allt. Ida kommer hela tiden och frågar om inte hon kan få ta Isabelle. Världens bästa kusiner!
 
På julaftonsmorgon käkade vi frukost allihopa, Isabelle älskade verkligen att sitta vid ett bord som var breddfyllt av familjemedlemmar. Sedan gick vi en promenad och barnen fick leka av sig medan Isabelle sov, för att sedan packa ihop mig och Isabelle och åka till Jacobs familj i Onsala. 
 
Det kändes vemodigt att lämna min familj, det gjorde det. Vi hade ett så himla härligt dygn och jag ville så gärna stanna men det var så klart mysigt hos Jacobs familj också. Men ändå... första julen som jag inte firade med familjen. 
 
Isabelle älskade tomten. Hon tyckte även att snörena var det roligaste på paketen och hon var vaken mellan 13-20 igår innan hon tokdäckade i bilen på vägen hem. Så snäll och så glad, underbara unge! Första julen är avklarad. Nu väntar vi bara på första snön!