En glad prick

Om det för någon vecka sedan kändes som att vi gjort allt fel med lille plutten (där när hon varken sov eller åt som hon skulle) så känns det nu som att vi snarare gjort något väldigt rätt. Vi har en helt galet glad liten tjej här hemma! Hon ler från att hon slår upp ögonen till att hon somnar, mot allt och framförallt alla. Alla människor är kul, alla leksaker är otroligt intressanta att sitta och pilla med och hon är väldigt nöjd med livet just nu. 
 
Aaaaaaaaah! En fas över, typ trehundraåttionio to go. 😁
 
Idag har vi varit och badat på Åbybadet. Första gången i simhall sedan dubbelsidiga öroninlammationen för fröken och hon älskade det. Lite över en timma var vi i vattnet och Isabelle tyckte det var toppen hela tiden. Stod upp mot valen och plaskade med vattnet, övade sig på att gå i lille poolen och njöt av att vara i varma poolen. Hängde med mostrarna medan jag åkte rutshkanorna med Agnes & Ida :) Sedan åkte vi hem till mamma och pappa och åt middag, även då var lilla fröken otroligt glad och visade upp sin nya skill: KRYPA! 
 
Jepp jepp. Den 22 december går till historien som dagen då Isabelle knäckte koden i hur man kryper framåt. Det hände på divanen imorse, när jag skulle ta på ny blöja. Utan några kläder på är det enklare serrö, för då halkar man inte hela tiden. Så hon kröp iväg där med rumpan bar och jag var så stolt att jag höll på att spricka. Även hos mamma och pappa kröp hon omkring, hon har liksom ena benet vikt under sig som en bromskloss och hasar sig framåt. Får lägga upp film! 
 
Vi åkte hem i lite dum tid från mamma och pappa, Isabelle somnade så klart i bilen. Så nu är fröken fortfarande vaken. Klarvaken. Och tokglad. Så när jag tröttnade på att försöka natta henne för en stund sedan lade jag ner henne i hennes kribba och sa godnatt. Sedan satte jag mig här och efter fem minuter med fortfarande inget skrik och panik var jag tvungen att gå dit och kolla läget. Då stod hon upp i sin säng och lekte med sin mobil som hänger ovanför. Wtf?!?! Hon skrattade även åt mig när jag kom in. Skitunge. 
Token Ahlström just nu. Älskar den där ungen mest av allt på hela denna jord.