Hennes första jul

Julafton är över! Den passerade lagom obemärkt då min julkänsla infann sig typ imorse. Vet inte varför? Får nog skylla på vädret, känns som att det är vår. 
 
Den 23:e åkte Isabelle och jag till Fjärås där hela familjen Johansson sov över. Så mysigt! Mamma fixade skinkan under kvällen och Jenny lagade smarrig middag. Isabelle såg jag inte röken av då Agnes, Ida och Oliver hjälper mig med precis allt. Ida kommer hela tiden och frågar om inte hon kan få ta Isabelle. Världens bästa kusiner!
 
På julaftonsmorgon käkade vi frukost allihopa, Isabelle älskade verkligen att sitta vid ett bord som var breddfyllt av familjemedlemmar. Sedan gick vi en promenad och barnen fick leka av sig medan Isabelle sov, för att sedan packa ihop mig och Isabelle och åka till Jacobs familj i Onsala. 
 
Det kändes vemodigt att lämna min familj, det gjorde det. Vi hade ett så himla härligt dygn och jag ville så gärna stanna men det var så klart mysigt hos Jacobs familj också. Men ändå... första julen som jag inte firade med familjen. 
 
Isabelle älskade tomten. Hon tyckte även att snörena var det roligaste på paketen och hon var vaken mellan 13-20 igår innan hon tokdäckade i bilen på vägen hem. Så snäll och så glad, underbara unge! Första julen är avklarad. Nu väntar vi bara på första snön!