Tänk om det kunde se ut så här varje dag

Hej!
 
Årets kalas är avklarade. Nästa år får vi ha kalas fler gånger än i december för familjen Johansson/Ahlström. Hurra! Tur att Isabelle kom in i våra liv och bröt denna ganska tråkiga trend att både jag och Jacob fyller i december... Jacob fyller på tisdag och jag på onsdag, så igår invaderades lägenheten av mina föräldrar, hans föräldrar, alla våra syskon och Isabelles alla sex kusiner. Fullt ös medvetslös! Men det gick hur bra som helst. Vi bjöd på Afternoon tea med bubbel och allt. Scones, sandwiches och en galet god nutella-snurra som Jacob gjorde. 
 
Det är härligt med kalas, inte minst för att man får se lägenheten från sin allra bästa sida. Här var så städat och fint igår att jag ännu en gång* lovade mig själv att nu ska jag hålla det så här. Ska klara det! Och blir det stökigt ska jag skylla på övriga i familjen.
 
Ikväll har jag varit på bio. Magiska vidunder och var man hittar dem. Jag gillade den inte så mycket, kan inte riktigt sätta fingret på vad det var jag inte gillade men den var nog lite för barnslig men väldigt fint gjord. Tyckte inte storyn var toppen heller. Men sällskapet var fem av fem! Så himla härligt för dessa mammorna att bara få sitta ner och ha det gött: 
 
 
Tidigare idag var Isabelle och jag på Frölunda torg. Vi shoppade julklappar och sedan åt vi mat på Zocalo. Hon är bäst, min lilla. Så himla glad nu för tiden! Skrattar åt allt och alla och satt nöjd och glad i sin vagn exakt hela tiden. På Zocalo satt hon och underhöll övriga gäster med att le stort med dem. Höll på att dö sötdöden, som vanligt.
 
Nu: Sova kanske? Är lite sugen på att öppna den förbannade boken. Vill så gärna gilla den, vill så himla gärna bli helt färdig. Okej, så får det bli. Jag öppnar den. Tjarå!
 
 
 
*Vad kan det vara, femhundraeflte gången?! 
 
 
Jenny

Hahhaha!! Missade lilla Isabelles huvud över toalettdörren första gången jag tittade men nu såg jag något där så jag var tvungen att zooma! Sötis! ❤️😊

Svar: Hehe :)
Sarah