Fortsatt krasslig tjej

Fredag, wohooo! Denna fredag sov Isabelle till klockan 11. Jag hade gärna joinat henne men jag fick kämpa mig upp klockan 8.30 för att förbereda för att mäklaren med fotograf skulle komma vid lunch.

Det var hiskeligt vad de verkar naniga i det Ahlströmska hemmet tänker du kanske nu, men vi spenderade kvällen och en bit in av natten på barnsjukhuset igen. Isabelles feber steg med en halv grad i timman i går kväll, så när jag ringde 1177 och förklarade läget med att hon äter penicillin och grejer sa de bara: Åk in!! Så det var två väldigt oroliga föräldrar och en kokvarm bebis med 39 i feber som åkte till Östra men där tog de det hela med lugn. Isabelles allmäntillstånd var ok och febern tydde bara på en annan infektion så hon testades för urinvägsinfektion (väldigt spännande att ta urinprov på liten bebis, jag satt med henne blöjlös i knät och Jacob var redo med en kopp medan vi pratade om vattenfall och porlande vatten 😜) men halterna för det var låga.

Fyra timmar tog det innan vi fick träffa läkaren, och vid det laget hade Isabelle fått febernedsättande och var på strålande humör så där satt vi och nästintill bad om ursäkt för att vi tog upp deras tid. Fan vad man alltid ska känna sig dum... men onekligen skönt att det inte var någon fara med Isabelle.

Så vidare till idag- jag har tvättat fönster och färska blommor och örter för prick klockan 12.20 kom Bjurfors med fotograf för att fota några bilder att ha på lägenheten när den läggs upp i deras På gång-register. Spännande! Vi har alltså inte köpt något annat ännu, bara förbereder oss för att det (förhoppningsvis inom kort!) kommer hända. Faaaaaast på den galna bostadsmarknaden som råder med så få objekt som kommer ut kommer vi väl få bo här till dödagar. #positivtjejhej

Nu: Förbereda middag för Carro & Hedda kommer hit, och idag får även männen haka på! Blir laxpasta och Settlers. En eminent kombo om du frågar mig.

En dag vid slottet

Häj!
 
Back to normal (peppar, peppar), Isabelle ligger nämligen och SOVER! Det har hon gjort sedan klockan 20 då hon slocknade på fem minuter i min famn.
 
Så här sitter jag och fixar med bilder. Sandra, Sanna och jag var ju vid Tjolöholm i förra veckan med våra kids. Ebbe är kär i Isabelle. Det är så gulligt så jag går under- han ska köra hennes vagn och sitta jämte och pussa och krama. Väldigt roligt då han av misstag började köra Arias vagn, tills han fick syn på henne och släppte direkt. Just denna gråmulna torsdag var det ju Isabelle han skulle köra :)
 
Ok, bered dig på bilder overload:
Bilderna på Ebbe & Isabelle 😂  Härlig dag med gamla kompisar! Nu får det vara natten, imorgon måste vi upp i tid Isabelle och jag för vi ska till Ljungskile!

Grattis till treåringen :)

Isabelle är vansinnigt rolig nu. Bara jag tittar på henne skiner hon upp som en liten sol och tycker jag är helfestlig. ÄNTLIGEEEEEEEEN! sjunger jag här hemma, som jag väntat på detta. Hon har varit snål med sina leenden och skratt, det har hon. Mest delat ut till mormor, Sandra och mostrarna, men nu är det mamma som gäller. För hela slanten.
 
Om det känns bra? Hell yeah. Det känns fantastiskt 😇

Hon har också helt frångått rutinen att sova om kvällarna. Vad hon gör nu? Sitter i sin barnstol jämte mig och synar sin kanin. Och ler, varje gång jag tittar på henne. Går ju helt klart an att vara vaken när man är tokglad, älskade lilla mini-plutt.
 
Idag fick vi finbesök av morfar. Han ringde efter att han varit på sjukhuset imorse och hojtade om att han ville ta en latte i solen. Vem är vi att säga nej till det?! Så pappa kom hit, och vi gick till Zenit. Sedan strosade vi ner till Röda sten och upp genom Majorna i närmare 2 timmar. Så himla mysigt! Tänk ändå, att jag bannemig fick världens bästa föräldrar. Ibland har man tur!
 
Idag är det även den 25 oktober vilket betyder att det är Olivers födelsedag! Hipp hipp hurraaaaa till honom idag! :)
 
...och nu tröttnade mini-människan på att vara glad (hon måste vara dödstrött så här framåt natten) så jag får avrunda. Godnatt kompisar!