Hej!

Vi har varit på tur hela veckan känns det som. 
 
Eller, i tisdags hängde vi i Majorna på öppna förskolan men i onsdags hängde vi med Jenny och Bella på biblioteket i Kungsbacka för att avsluta med en eftermiddag med mamma. Jacob kom ner och vi käkade mat hos mamma och pappa på kvällen. Min mamma råkar laga typ världens godaste mat, vilket även Jacob upptäckt så nuförtiden är det han som frågar om vi inte kan åka ner till Kungsbacka och bli utfordrade :) I dag har vi varit i Varberg, Isabelle och jag. Vi spanade in ett ställe att vara på under Wints sommarfest i år. Blev himla imponerad av min lilla tjej, för när vi kom till Stadshotellet där jag skulle träffa en tjej som skulle visa mig lokalerna sov Isabelle i vagnen. Jag ställde då henne inne på receptionen och gav mitt nummer så att de kunde ringa mig när hon vaknade. 
 
När vi en halvtimme senare kommer ner igen är vagnen öppen, och där sitter Isabelle och småtjattrar med tjejerna i receptionen. Hon hade vaknat typ när jag gått, men suttit nöjd i vagnen och spanat in dem när de jobbade. Så himla stabil tjej va! Vakna och inte ha en aning om vart man är eller med vem fast ändå köpa läget. Håller i och för sig tummarna att hon hade saknat mig till slut... det hade hon väl?!? 
 
Efter det passade vi på att hälsa på min favoritkollege-familj som precis fått barn och som råkar bo i Varberg. Deras lilla tjej är bara 5 dagar och deras 3-åring Bosse älskar fortfarande Isabelle helt vansinnigt mycket. Så de lekte och härjade, Isabelle höll på att gå under av skratt när hon blev jagad av Bosse och det är så häftigt att se hur hon nu leker på ett helt annat sätt mot tidigare. My gad, hon börjar verkligen bli stor vår lilla. 
 
Nu äter jag chips. Jag veeeeeeeeeeeeet, så vansinnigt dumt men chips är tamigtusan det bästa jag vet. Hare!