Tjaba tjena

 
Hej kompisar!
 
Vilken helg vi haft. Vaknade till en fredag med noll fredagsfeeling efter en halvkass natt med vad jag tror är tänder som spökar. Gick här hemma och funderade på vad tusan vi skulle hitta på när jag får ett sms av Linda med frågan om vi vill åka med till Åby och bada. Jaaaaaaaaaa! Exakt vad vi behövde. Så efter att Isabelle sovit lunch kom Linda och tjejerna och hämtade oss och vi körde mot badhuset. Så himla kul att vi fått ett litet vattendjur till dotter! Två timmar badade vi och Isabelle älskade varje sekund. Vi dök från kanten i den varma bassängen, lekte med alla leksakerna i äventyrslandet OCH vi åkte den gröna rutchskanan säkert tio gånger. Isabelle diggade det, när vi kom ner sprattlade hon som en galning med benen och sken upp när hon fick se sina kusiner igen. När vi sen möra och skrynkliga som russin gick ut därifrån åkte vi hem hit och hade fredagsmys med tacos. Mina älskade tjejer <3
 
På lördagen lämpade jag över på Jacob att lägga Isabelle på dagen för jag drog på Body pump 11.10. Satan i gatan, jag kan knappt gå idag. Sjukt stela ben, galen träningsvärk! Välbehövligt med träning med andra ord. När lilla fröken vaknade igen hade jag duschat och vi hade packat för att dra söderut mot Frillesås för en kväll hos Sanna & Felix. Aria var på värsta pusshumöret och ville så himla gärna pussa Isabelle mest hela tiden. Isabelle såg ut att undra vad tusan Aria sysslade med och lät henne nådigt pussa på benet om hon nu var så himla puss-sugen. Sötaste var när vi lekte tittut med Arias snutte, då drog vi den över båda tjejerna och när jag kikade in satt Aria där med öppen mun och slutna ögon mot Isabelle och bara "GE MIG EN KÖÖÖÖÖSS!" 
 
Vi spelade Settlers, som sig bör. Jag vann inte, vilket icke sig bör. Men det blev en kvinnlig seger i alla fall- viktigt! Vi sov över i Frillesås och på söndagen åkte vi mot Liseberg. Jacob & Felix levererar mat till Liseberg och blir därmed inbjudna till öppningen. 5 biljetter per man med tillhörande åkband. Sjukt kul! Vi tog med Linda och tjejerna och jag har nog aldrig sett ett större leende än när Ida kom springandes till mig där jag satt med en sovande Isabelle efter att hon åkt Lisebergsbanan för första gången (de har ju tidigare varit för korta för vuxenattraktioner). Hon sken som en sol! Och skulle åka igen och igen och igen. 
 
Isabelle fick åka farfarsbilarna, Sagoslottet och någon jäkel som snurrade så att jag blev helt sjösjuk. Det ska börjas i tid, tänkte vi och drog in vår lilla ettåring på allt som hon fick hänga med på. Så härlig dag! Vädret var på topp och allt var gratis. Perfekt kombo. :)
Bild 1: Vi tog en promenad efter maten i lördags. Så fin kväll! Gick upp på en höjd och hade världens utsikt över havet. 
Bild 2: Isabelles min genom HELA sagoslottet :) (sjukt exalterad mamma med) Vi åkte förresten allt som sig bör. Mechanica, AtmosFear, Helix och Balder. Jag har varit yr tills idag. På riktigt. Så jävla ovärt att bli vuxen.