Bebis till... tjej?

Halleulja!
 
Jag är vaken. Alltså, man skojar inte bort min trötthet nuförtiden. Ligger som en klubbad säl i soffan här hemma och orkar prick ingenting. Men idag ringde syrran och telefonen låg inne i sovrummet där Isabelle preciiiiiiiis somnat MED LJUDET PÅ (den är fan alltid på ljudlös, men självklart inte när den låg i sovrummet!!) så då blev det fart på latmasken i soffan. Så nu sitter jag här och skriver. Känns härligt. Tänker ungefär lika mycket på att skriva som jag tänker på att träna, ändå får jag inte gjort något av det just nu. #heja
 
Idag har lilla fröken inte sovit någon middag. Både jag och Jenny försökte när vi var ute på lekplatsen här i Majorna förut, men nej nej. Plutten hade för mycket att stå i, för mycket att leka med och framförallt för många att leka med då vi även passade Agnes & Ida idag. De kommer bli ett sjukt sammansvetsat gäng, de där kusinerna. Jag gillart. 
 
Men det känns ändå sjukt! Är det inte en bebis jag har längre nu då? Bebisar sover på dagen, punkt. Bebis är man tills mamman bestämmer annat, punkt. Och jag har inte bestämt att hon plötsligt ska bli en liten tjej?!?!?! Inte okej. Läggningen ikväll var dock helt okej. Vi har ju haft massiva problem med frökens läggningar det senaste men ikväll, efter noll vila på dagen, somnade hon direkt efter vällingen. Halleulja! Jacob som kirrade biffen och han såg helt otroligt mallig ut när han kom ut från sovrummet.
 
När Jacob kom hem förresten kände jag att jag behövde några minuter för mig själv, så jag gick och la mig i sängen för att vila lite. Inom två minuter rycktes dörren upp och liten kom instövlande och jag frågade henne lite försynt när hon satte sig PÅ mig om hon möjligtvis inte kände att hon behövde en liten paus från mig ibland?!
 
Svaret blev ett nej och krypa ner jämte och läsa bok istället. Vad ska man säga, hon älskar verkligen sin mamma.
Hehe, sista bilden till vänster... Linda lär henne massa skojiga saker. Så nu när Linda gör tummen upp mot Isabelle får hon vad Isabelle tolkar som tummen upp
Bild till höger - skön sovstil imorses

Hej kompisar

9 augusti. 
 
Det regnar idag. Åkte till IKEA en sväng vid lunch för att äta då jag höll på att avlida av hunger och det var jag inte ensam om om jag säger så. Mamma och Isabelle gick och lekte på barnavdelningen medan jag stod i massiva kön för att få sig lite krubb. Isabelle åt en liten sked av sina grönsaksbullar med mos, hon är hopplös! Kan liksom inte äta innan hon har sovit, fastän hon borde varit lika hungrig som sin mor. 
 
Hon vaknade sent idag, unga fröken. Läggningarna tar mellan 1,5-2 timmar (skjut oss) och vi håller på att gå under här hemma. Hon ligger där i lille spjälsängen och... busar. Vi ligger jämte i sängen och sover (somnar, till slut) och hon sätter sig upp och petar sitt knubbiga lilla finger i ögat på en och när man tittar upp slänger hon sig ner på kudden och låtsas sova. ARgajrgijrigj! Jättegulligt de första gångerna de hände, men när hon gör det när man legat där inne i en timme och försökt få henne att sova, då blir man arg. Förbannad, kan man väl säga. Igår gick jag ut, sa till henne att ska hon hålla på att leka så behöver jag inte vara där inne hos henne. Då jävlar i min lilla låda bröt hon ihop. Grät som att jag hade lämnat henne på jordens rand och lugnade sig inte på minst 20 minuter. Överreaktion, javisst. Vet inte vad som flög i henne riktigt. 
 
Att somna 21.30 resulterade i alla fall i ett uppvak 09.10 imorse. Så dagen blev lite förskjuten, kan man säga. Nåväl! Vi åt på IKEA och åkte sedan vidare till Kolla. Isabelle somnade efter tre minuter i bilen och sov gott när jag bar över henne från bilen till vagnen. Gick in och spelade femhundra mot mamma och tiggde till mig den bästa maten jag vet just nu- pappas födelsedagsmat*. Har blivit expert på att tigga till mig mat, igår var Isabelle och jag hos Sandra, Svante & Ebbe (nåja, Simba var också hemma) och åt brunch. Blev serverad pocherade ägg, pannkakor, nybakt bröd och hemmagjord sylt. Att äta hos familjen Hall/Johansson är 🙌🏼 
 
Likaså att äta hos min mor. Isabelle slevade i sig pappas födelsedagsmat och jag åt för två. Mamma och pappa fick inget, stackarna. Just det! När pappa kom hem så trippade Isabelle på helt vansinnigt gulliga steg hallen fram och gav honom en kram. Dog absolut sötdöden då. 
 
Ja men bra, då var första inlägget på väldigt länge gjort. Nu kan det bara bli bättre! 
 
 
*Pappas födelsedagsmat är maten vi gjorde till överraskningsfesten när han fyllde 50 och är kyckling och bacon med philadelphia och vitvinssås. Så fantastiskt gott