Hej kompisar

9 augusti. 
 
Det regnar idag. Åkte till IKEA en sväng vid lunch för att äta då jag höll på att avlida av hunger och det var jag inte ensam om om jag säger så. Mamma och Isabelle gick och lekte på barnavdelningen medan jag stod i massiva kön för att få sig lite krubb. Isabelle åt en liten sked av sina grönsaksbullar med mos, hon är hopplös! Kan liksom inte äta innan hon har sovit, fastän hon borde varit lika hungrig som sin mor. 
 
Hon vaknade sent idag, unga fröken. Läggningarna tar mellan 1,5-2 timmar (skjut oss) och vi håller på att gå under här hemma. Hon ligger där i lille spjälsängen och... busar. Vi ligger jämte i sängen och sover (somnar, till slut) och hon sätter sig upp och petar sitt knubbiga lilla finger i ögat på en och när man tittar upp slänger hon sig ner på kudden och låtsas sova. ARgajrgijrigj! Jättegulligt de första gångerna de hände, men när hon gör det när man legat där inne i en timme och försökt få henne att sova, då blir man arg. Förbannad, kan man väl säga. Igår gick jag ut, sa till henne att ska hon hålla på att leka så behöver jag inte vara där inne hos henne. Då jävlar i min lilla låda bröt hon ihop. Grät som att jag hade lämnat henne på jordens rand och lugnade sig inte på minst 20 minuter. Överreaktion, javisst. Vet inte vad som flög i henne riktigt. 
 
Att somna 21.30 resulterade i alla fall i ett uppvak 09.10 imorse. Så dagen blev lite förskjuten, kan man säga. Nåväl! Vi åt på IKEA och åkte sedan vidare till Kolla. Isabelle somnade efter tre minuter i bilen och sov gott när jag bar över henne från bilen till vagnen. Gick in och spelade femhundra mot mamma och tiggde till mig den bästa maten jag vet just nu- pappas födelsedagsmat*. Har blivit expert på att tigga till mig mat, igår var Isabelle och jag hos Sandra, Svante & Ebbe (nåja, Simba var också hemma) och åt brunch. Blev serverad pocherade ägg, pannkakor, nybakt bröd och hemmagjord sylt. Att äta hos familjen Hall/Johansson är 🙌🏼 
 
Likaså att äta hos min mor. Isabelle slevade i sig pappas födelsedagsmat och jag åt för två. Mamma och pappa fick inget, stackarna. Just det! När pappa kom hem så trippade Isabelle på helt vansinnigt gulliga steg hallen fram och gav honom en kram. Dog absolut sötdöden då. 
 
Ja men bra, då var första inlägget på väldigt länge gjort. Nu kan det bara bli bättre! 
 
 
*Pappas födelsedagsmat är maten vi gjorde till överraskningsfesten när han fyllde 50 och är kyckling och bacon med philadelphia och vitvinssås. Så fantastiskt gott