En dag i Slottskogen och andra saker att minnas

Idag var jag och fikade med min dotter. <------ HUR SJUKT?!?!?!? Satt där på caféet och blev helt och totalt varm i hjärtat. Där satt jag och Isabelle, min alldeles egna underbara dotter, och fikade tillsammans. Hon åt en burk med köttbullar och mos och jag en ostfralla med varm choklad medan snön virvlade utanför. Ni hör. Det var succé. 
 
Så vi satt där och skojade med varandra. Hon slängde huvudet bakåt och sörplade i sig sitt vatten och efter varje sipp toklog hon mot mig och lät högt och ljudligt AAAAAAAAAH och smackade med de där små läpparna som man bara vill pussa sisådär en miljard gånger. Det är en nyhet som hon lärt sig, att göra så när hon druckit. Hon härmar verkligen precis allt som vi gör alltså. 
Hon har inte riktigt lärt in hur mycket/lite man kan titta (läs stirra, tokstirra) på folk. De andra på caféet vinkade och log mot henne men Isabelle nöjde sig liksom inte med en vink, hon stirrade fullständigt ut de andra stackarna
 
Sedan gick vi till Plikta och gungade. Men satan i gatan vad kallt det var idag! Isabelle visade bara hud på kinderna och var rejält påpälsad med overall, vinterskor, halsduk, mössa och vantar MEN den här mamman agerade ändå hönsmamma och lät lille barnet bara gunga en kort stund innan vi fortsatte vår promenad. 
Som sagt... dåligt fokus på sin mor 😇
 
Tänkte på det när jag gick där i Slottskogen. Att dagen vi flyttar härifrån kommer jag sakna precis det. Promenera i Slottskogen. Sätta mig på precis vilket café jag vill. Möta så mycket folk. Jag menar, när vi flyttar söderut blir det till en liten ort, kommer inte möta lite mycket folk som jag gör i Slottis då känner jag på mig. Inte riiiiiiiktigt ha samma utbud av mysiga ställen. Men så var det en otroligt fin dag idag med snön som virvlade lite lätt och solen som då och då sprack igenom molnen. Klart man saknar saker och ting då, när allt är så vackert. 
 
Nåja. Ingenting köpt ännu, men håll tummarna för vi har kanske nåt pågång! 
 
I övrigt har denna dag bjudit på bubbel. Jepp, du läste rätt och nej, vi har inte gått och blivit alkoholister så här på äldre dar. Men Jacob har sålt sitt bolag och idag signades alla papper så då hade det helt enkelt varit helt gaaaaalet om det inte firades med bubbel. Det förstår ju alla. Så vi lagade nudlar med sesamlax, Isabelle fick festa till det på TVÅ smörgåsrån (hon verkligen älskar smörgåsrån, skiner upp som en sol om man så mycket som visar henne förpackningen) och korkade upp bubblet. En måndag i världsklass, helt klart. 
 
Nu - Downtown Abbey. Godnatt!