En helg som gått

Helgen som gick var fullspäckad kan man säga. På fredagen kom Totte, Madde och tvillingarna hit och vi lagade helt gaaaalet god mat. De kom ju hem från Brasilien bara veckan innan, så det var en rätt som de fått där. Avokado i botten, en mangosalsa, lättstekt tonfisk också sötpotatischips till det. Aaaaaaah. Skulle kunna äta det alla dagar i veckan.
 
På lördagen packade vi in oss i bilen och åkte till Alingsås. Middag med två av mina kollegor, Elin och Johan, stod på schemat. Med respektive och kids så klart. Johan och Sandra har en son som heter Bosse, han är snart 3 och antagligen den snällaste och vältaligaste ungen jag träffat. Och så är han lite kär i Isabelle vilket är så gulligt att man typ dör. Redan på fredagen ringde han Isabelle på Face-time för att fråga: "Isabelle, vill du leka med mig imorgon?" Isabelle, som inte riktigt hanterar det där med att prata om det inte är DA DA DA ännu, log lite sött mot honom medan jag kan ha suttit där med tårar i ögonen för att det var så gulligt och bara "Jaaaaaaa Bosse hon vill leka med dig huuuuuur mycket som helst imorgon!" 
 
Kul grej som hände på kvällen: Jacob skulle natta Isabelle, de andra satt runt köksön och fixade med maten och jag sprang iväg för att göra mig iordning för kvällen lite. När jag en stund senare kommer tillbaka till köket kommer Elin fram till mig och bara; jag tror Jacob vill något. Ööööh okej, jag gick till rummet där Jacob lägger Isabelle och ut kommer Jacob och bara: Jag har varit instängd! Att jag inte dog. Handtaget funkade inte innefrån rummet, så där hade han stått och blinkat med mobillampan mot köket för att få de andra att fatta att han behövde hjälp, men de hade bara vinkat tillbaka och antagligen funderat över vad Jacob är för skojare (läs dåre :D). Skrattade åt det halva kvällen tror jag. 
 
Vi alla sov över och på söndagsmorgonen när vi vaknade var Bosse redan uppe och kollade lite bilder på sin mammas iPhone. När vi kom in sa han: "Nej, nu låser jag den här. Isabelle, vill du gå ut i köket och leka med mig?" Sen var det inte löve hela tiden. Bosse hade med sig typ 30 bilar ur serien Cars, och Isabelle har inte riktigt greppat det här med att INTE få ta allt hon känner för. Så hon håvade in bilar som aldrig förr medan stackars Bosse satt jämte och bara "nej Isabelle, inte just den. Ta den här istället. Nej Isabelle, släpp den". All heder till Bosse dock att han inte helt enkelt slet bilarna från henne när hon envist skulle ha de han skulle ha hela tiden. Må Isabelle lära sig mycket från Bosse :) 
 
Vi hann inte mer än hem och vända innan vi drog på kalas i Onsala på söndagen. Jacobs mamma hade fyllt år så vi firade henne och sedan stupade vi i säng här på Ekedalsgatan. En fullspäckad helg, precis som vi gillar :)
Just det. De har ett biorum. Mitt framtida hus ska ha ett biorum! Så jäkla nice. Lite dyrt bara, men vad fan. Yolo fan.