Hej solen, stanna länge är du snäll

Hej!
 
Isabelle är den gladaste tjejen på jorden tror jag. Om detta är en fas så må vi för alltid stanna i den. Nytt är att hon ler även när det inte är något som är roligt. Som när jag försöker göra något kul, fast hon inte riktigt köper det så ler hon ändå som för att säga "du försöker mamma, jag ser det. Tack men nej tack för att det där var kul dock". Fast det brukar ändå sluta i skratt, så hon har inte övergett min humor helt ännu 💪🏼
 
Ikväll sa jag till Jacob att vi får allt klappa oss på axeln. Isabelle äter bättre än någonsin, och har så gjort flera dagar nu. Kanske veckor till och med, vem tusan vet när tiden går så förbannat fort? I alla fall, vi valde att inte hålla på att truga med maten, även där när hon åt tre skedar och vägrade mer svalde vi ilskan och lät det vara. Såg till att hon fick i sig tillräckligt på en dag ändå, men ville inte skälla på henne eller tvinga i henne mat. Hon gick upp som hon skulle, och vi ville inte skapa dålig stämning vid matbordet. Känns som att vi får skörda för det nu! Gillar att skörda. Må det heller aldrig vända, tack 🙏🏼
 
Ikväll åt hon samma som vi. Nästan. Vi käkade laxpasta fast med kolja istället för lax. Ska inte äta mer lax nu, det är inte bra för varken mig eller miljön. All lax är odlad och innehåller helt galet höga halter tungmetaller, jag skulle aldrig ge lax till Isabelle så igår i fiskbilen beslutade jag mig för att jag inte lagar det till mig och Jacob heller. Så jag köpte kolja som var fiskad här i Sverige, och den satte smakerna likt laxen i pastan så jag var mer än nöjd! Blir ju inte alls svårt att inte käka lax. Bara en vanesak att köpa den tror jag. Så ikväll fick Isabelle av koljan och såsen fast istället för pasta kokade jag potatis och broccoli till henne som hon hade till. 2 portioner gick ner! Och typ 4 portioner till mamman... satan att mat ska vara så himla gott. 
 
Idag i solen satte vi oss vid caféet vid pingvinerna i Slottskogen och bara satt där och njöt. Så galet mycket vårkänslor att sitta ute! Solen värmde, Isabelle var toknöjd för hon satt och åt majskrokar och jag riktade mitt spöklikt vita ansikte mot solen och försökte absorbera så mycket solsken jag bara kunde. 
Sedan gick vi hem och städade lägenheten. Isabelle hängde efter, hon älskar dammsugaren. Ska klättra på den och FRAMFÖRALLT ställa sig upp mot den och banka på den. Gärna på av- och påknappen. Så klart. Vart tusan skulle flickebarnet annars banka, banka är ju inte kul om man inte gör mamma frustrerad på köpet. Det vet ju alla. 
 
Kej. Nu laddar jag inför lördag. Jag ska dricka bubbel tillsammans med min gamle vapendragare Lina, och vi ska ge oss ut en sväng i Kungsbacka. Kommer känna mig så gammal! Och har för tusan inte varit ute på mer än 1,5 år. Heja denna gamle mamman! Isabelle och Jacob åker till Felix och Aria. Sanna ska också ut. Ooooops! Tusan vad här ska dansas.