Några timmar av det gamla livet

Det var Jacob, jag och Sankt Jörgens spa ikväll. En överraskning jag planerat ett tag; fixat barnvakt till Isabelle, bokat in oss på midnattspa och sedan champagne och ost när vi vid 22.30 landade på Ekedalsgatan igen. Fantastisk kväll! Fast det hände mer än en gång att vi kollade på bilden på Isabelle som jag har som bakgrundsbild på telefonen och bara; ååååååh.
 
Tusan vad blödig man blir som förälder. Vi satt alltså där i poolen och pratade om vår lilla tjej. Om hur hon kommer reagera imorgon när vi kommer och hämtar henne. Om hon saknat oss så som vi saknar henne (hard truth- ett nej på den😝). Kring huruvida hon är det absolut bästa på denna jord (öh, ja!) och att livet förändrats men att vi absolut inte skulle vilja ha det på något annat sätt.
 
Hon är hos mormor och morfar. Får antagligen världens mysigaste dygn, jag hoppas bara hon sover natten igenom 😬  För mamma och pappas skull.
 
Men nu- sova hela natten. Kommer sova som en prinsessa men känner redan så vansinnigt starkt att nej, någon fattas oss. Det där lilla tokiga knytet på snart 9 kg ska ju susa här jämte oss i sin säng. Det är tomt utan henne. Vår hela lilla värld.
Bilden vi kollat på hela kvällen... :)