Träningsvärk och det här med att gå

Jag tror jag kommer få träningsvärken från hell. Träffade Tina nere vid Järntorget ikväll och körde ett pass bodypump. Har inte kört bodypump sedan jag var i vecka typ 17... så ja. Det kommer nog att kännas imorgon. Krampar redan i låren.
 
Som att ovan inte vore nog på hurtighetsskalan så hängde Isabelle och jag på en mammaliga på barnvagnspromenad i Slottskogen imorse. Vi var säkert 30 mammor med barnvagnar som spatserade runt och körde lite övningar. Ett litet minus bara: det var helt och hållet svinkallt. Och eftersom jag var en tidsoptimist här hemma blev det lite stressigt mot slutet och mitt i alla beslut kring huruvida det räckte med att vira in Isabelle i sin tjockaste filt tillsammans med åkpåsen + halsduk och mössa istället för sin stora overall när hon ändå skulle sova (det räckte, gott och väl!) glömde jag helt av att ta på mig själv sånt som behövs när det är -3 och snålblåst ute. Typ mössa till exempel. Och vantar. Man kan inte tänka på allt, tydligen. (förbannade mig själv ganska hårt) (och nej, jag gick svinfort men mina öron fick ändå nästintill amputeras när jag kom hem) 
 
Annars idag då? Jo! Isabelle har ingen gåvagn men likväl en gåstol. Så denna mamman lät helt enkelt lille barnet ställa sig upp mot gåstolen medan jag sakta drog den framåt och heja vilka fina steg hon tog! Och så stolt hon var. Efter varje två-tre steg sken hon upp och tittade på mig med en blick som liksom sa; "Ser du mamma, SER DU?!?!" 
 
Och om jag såg. Med tårar i ögonen så klart, satan vad blödig man blivit. Polly går ju redan så klart, så Isabelle ligger i hårdträning nu... ;)
 
Godnatt kompisar!
En nybadad tjej från häromveckan