Babyrytmik och ett väldigt bra beslut

Hej kompisar,
 
Alltså bästa, BÄSTA beslutet någonsin att få Isabelle att somna i egen säng. Det går så sjukt smidigt nu och hon somnar inom 10 efter att hon fått sin flaska. Söt är hon med. Ser liksom ut som att hon bestämmer sig för att nu jäklar ska jag sova. Trycker in nappen, vänder upp huvudet mot kudden och stänger ögonen. Hon fick försöka tre gånger idag för att hennes små ögonlock nästintill förrädiskt öppnade sig för att hon typ var tvungen att leka någonslags katt-och-råtta lek med nappen tills hon beslutade sig för att sova igen. 
 
Detta barn, detta barn. Vi var på babyrytmik idag! I Oscar Fredriks kyrka här i Majorna. Jag är så långt ifrån troende man kan komma ungefär, fastän jag slänger mig med en väldig massa bibliska uttryck här i bloggish (hehe, bibliska och bibliska... nu var det längesen jag konfirmerade mig men minns inte exakt om Jesus och alla fåren var vanligt förekommande i bibeln, eller om saker och ting ofta refererades till när Jesus var barn).
 
Nåväl, det var babyrytmik i kyrkan och det var toppen. Superengagerad ledare och Isabelle var helt lyrisk under hela sångstunden. Hon bankade på trumman, klappade händerna (nytt från typ igår att hon får ihop händerna till klapp!) och skakade marackas på ett sätt marackas aldrig blivit skakade innan. Imorgon ska vi testa Öppna förskolan som de bedriver i en annan av Majornas kyrkor (de har även barngudstjänst en gång i månaden också... om vi inte lugnar oss kommer jag väl sitta bänkad längst fram där med och lyssna till Guds och alla lärljungarnas ord) för här i Göteborg har de dragit in på alla kommunala öppna förskolor och dylikt. Men vad gör väl det! Kan ju snappa upp ett och annat nytt uttryck att använda i bloggen. Nåt om Gud, typ.
 
Nåväl. Tog som vanligt inga bilder från rytmiken. Glömmer alltid sånt, har ju inte mobilen på mig när vi gör såna skojiga saker liksom. Bjuder på en bild från Tjolahopp tills vidare. 
 
Tjarå!