En alldeles för lätt läggning

Här sitter jag och väntar på att höra Isabelle skrika. Hon måste bara göra det, läggningen ikväll gick way to easy. Hon ville inte sova där mellan 16-17 som hon brukar. Låg bara och åmade sig och skrattade åt mina försök till att natta så till slut satte jag ner henne på golvet och sa att jag vet bäst, men om hon inte tänker sova vill jag inte höra ett knyst som liknar gnäll på hela kvällen. Hon tittade tillbaka på mig och kröp ut genom sovrumsdörrarna till vardagsrummet och satte sig och lekte på sin lekmatta. Jag svansade efter och undrade när tusan vi fick en så stor bebis här hemma.
 
Kvällen har gått ok. Jag lagade köttbullar med mos och gräddsås till lilla fröken och det gick ner. Sedan satt jag och hon på golvet och lekte medan Jacob förberedde vår mat. Det är verkligen helt otroligt hur bebisar kan upprepa det dem gör typ en miljard gånger i rad. Isabelle ställde sig upp med hjälp av mig, stod och vinglade någon sekund med världens leende på läpparna innan hon satte sig igen. Ibland klarade hon av att stå helt själv, den stoltheten i ögonen alltså! Och applåder från mamma och pappa så klart, också upp igen. 
 
Satt där på golvet med min stora lilla tjej och lät henna klättra upp och ner alla de där miljarder gångerna. Sedan på med pyjamas, läsa bok och ropa på pappa att värma flaska med ersättning/välling. Sen till det knäppa- när Isabelle druckit upp sin flaska vände hon bort huvudet mot grisen som hon alltid gör när hon ska nana. Hon pillade lite på grisen som för att säga godnatt, och innan jag ens hunnit reagera låg hon där och jag låg i vår säng och kikade på henne och bara; när ska hon vända sig om och titta på mig? Jag behövde inte vagga hennes lilla kropp eller någonting, hon bara vände sig om och somnade. Så gör hon ju alltid på natten när hon fått sin flaska (halleulja för det!!) men har aldrig gjort det på kvällen innan. Därför sitter jag här och väntar att hon ska ropa in mig igen, att hon bara skojade lite :) 
 
Vi har verkligen haft en toppendag idag. 9.30 infann vi oss på Vattenkompaniet för babysim och Isabelle var i sitt esse. Hon plaskade, hon pratade med de andra bebisarna och hon skrattade allra högst i vattnet. Så kul! Efter babysimmet sprack solen genom molnen och det blev en kanondag. Efter hennes vila här hemma bar jag ner vagnen igen och vi gick och gungade. Hon tjöt av skratt! Mina fina lilla unge. 
 
Nu ikväll ska Jacob och jag käka vegetariska burgare med koriander och lime. Sjukt smarriga. Serveras med inlagd gurka och jordnötssås. Sounds crazy kanske, men det är galet gott. Till det: röd vin. Halleulja för att inte amma längre vill jag lova. Sen: choklad. Satan i gatan, man ska aldrig skriva att man inte har några cravings för då jävlar i min lilla låda slår de till med full kraft. Sarah <3 Mjölkchoklad FOREVVA!