En krasslig bebis

Här hemma är det sjukstuga. Isabelle har varit snorig i nästan två veckor nu, och precis när det var på väg att bli bättre så kastade sig febern in i matchen. Igår var hon riktigt hängig på ögonen och mycket riktigt - 38,2 i feber. Framåt kvällen var den uppe i 39 och när vi kollade Walking Dead (önskar att jag aldrig ens började kolla på säsong 7, på riktigt) så låg hon i sin säng och feberyrade 😣 Det gjorde ont i föräldrahjärtana vill jag lova! Jacob fick tagit tempen, 40,5 och jag gav alvedon. Hon vaknade till och var helt skållhet, men alvedonen gjorde sitt och hon fick sova hela natten. Idag är vi nere på 38 igen.
 
Detta är vår andra dag med feber. Vår andra dag med att bara vara hemma. Igår fick jag inte röra mig mer än två centimeter från Isabelle, idag har hon släppt lite på kopplet och jag kan på min höjd sitta sju centimeter ifrån henne medan hon leker med sina leksaker. I typ två minuter. Sen ska hon upp i famnen igen. 
 
Lille skrutt. Ute är det urkasst väder så ut kan vi inte gå heller om vi inte vill blåsa bort/snöa bort/regna bort. Mycket mystiskt väder just nu. 
 
Nä, min tid är begränsad känner jag. Isabelle sover en liten lur och jag behöver andas lite och bara koppla bort hjärnan från att försöka underhålla en otroligt grinig bebis. 
 
Ha de! 
Lådor. Sicken sjukt spännande grej ändå. När försvann den inställningen?!?!