En solig söndag

Jahoooopp. Nu är jag uppe för sent igen. Har tänkt sedan klockan nio att nu går jag och lägger mig. Lyckas inte. Är så förbannat mysigt att sitta vid datorn och bara vara jag. Isabelle sover gott sedan 19.30 och nu är vi bortskämda med att hon inte vaknar alls förrän hon vill ha krubb ca 6-7 timmar efter läggning. Så lyxigt! Så här sitter jag och har egentid deluxe, kollar hotell i Mexico dit vi vill åka till sommaren, fixar med bilder och läser bloggar. Livet är inte hårt just nu. Förutom att jag är helt sinnesjukt kräsen när det kommer till hotell. Det är jobbigt. 
 
Idag var det strålande sol över Göteborg så vi tog en promenad ner på stan. Fick så fint porslin av mamma (och pappa förstås) i födelsedagspresent, så nu har vi kompletterat med lite mer av det. Sedan satte vi oss på Brogyllen, Jacob käkade en semla och Isabelle spanade in alla människor. Hon blev så besatt av de som satt vid bordet jämte att jag undrade om hon med blicken bad dem adoptera henne. Jacob och jag satt och skruvade obekvämt på oss medan vi fnissade åt vår lilla tjej, hon tokstirrade verkligen helt ohämmat på den stackars familjen jämte oss. 
 
De tyckte nog hon var söt i alla fall. Fast Isabelle är verkligen expert på att glo på folk. Helst utan att blinka också, hon kommer bli sjukt svår att förhandla med i framtiden känner jag. 
 
Annars då? Vi har sanerat lägenheten, tvättat allt som går att tvätta för att svinkopporna nu ska packa och dra härifrån. Isabelles sår på näsan är superfint nu, inte klokt vad ungar har bra läkekött. 
 
Nej, nu måste det bli bädden. Bara måste!