Gott nytt år!

Hej små kompisar,
 
Nytt år! Nyårsafton passerade i en rasande fart, Isabelle sov sig igenom sina första fyrverkerier och vi spelade åtminstone fyra Settlers-games. Hann inte ens byta om till finkläder, så upptagna var vi. 
 
Vid 14 checkade vi in på hotell Carlsson/Strandvik på nyårsafton. Med oss hade vi all mat som skulle ätas (skulle klara en zombieattack om det nu skulle inträffa), Isabelles gåstol, resesäng och en miljon andra bebisrelaterade prylar. Själva hade vi hafsat ner varsin outfit and that´s it. Sanna skämde som vanligt bort oss med att ha gjort superfint på vårt rum, fixat skötplats på toan med mera. Isabelle sladdade runt som aldrig förr i sin gåstol, hon tyckte det var så kul att ha lite yta att köra på! Så hon körde efter katter och trasade sönder folks hälar och sprang på utav bara tusan. Aria tittade förundrat på henne där hon drog fram, hon är ju tre månader yngre (men lika stor!) så Isabelle tog verkligen tillfället i akt att visa upp sina skills. 
 
Nyårsmenyn detta år såg ut som följer: 
 
1. Gratinerad hummer med vitlöksbröd
2. Långkokt chili med guacamole, nachos, koriander och annat smarrigt
3. Chokladfondant med ananas- & jordgubbssalsa
 
Efterrätten hann vi med först efter 00-slaget, och jag njöt i fulla drag av att få dricka skumpa. Ett himla bra nyår! Minus helt klart på att vi inte fick klätt upp oss. Oklart vad som hände där.