Hurra! Det snöar!

Vi är inga hemmasittare Isabelle och jag direkt. Behöver att det händer något, men Isabelle är snorig som tusan så nu har vi hållt oss hemma i tre dagar. Varit på tur i Slottskogen på sin höjd, men inte mer än så. Igår klättrade jag på väggarna, för Isabelle nanade till klockan 10 (lärt av mitt misstag, hon får aldrig sova längre än 9 igen) vilket sabbade upp alla våra rutiner. Somnar hon inte innan halv tolv, gärna elva, så har hon svårt att sova alls. Så det kändes som att gårdagen spenderades med att försöka lägga henne, varpå hon sov i tjugo minuter typ. 
 
Idag har vi haft det bättre! Alla rutiner har suttit som en smäck och vi har gjort massor av skoj. Som en photoshoot för att vi blev så lyckliga att det snöade ute: 
Först hade hon på sig minirodini-dressen, men jag fick feeling för att fota så vi fick byta: 
Sen lekte hon med färg. Testade detta första gången när hon var kring sex månader, då gick det inte hem. Idag var förväntningarna skyhöga, och ja! Hon gillade det! I typ fem minuter. Koncentrationssvårigheter på den lilla alltså. Hon satt längre och vinkade sådär på sig själv i spegeln. :)
Sedan var vi ute och spanade in snön i Slottskogen och höll på att dö på kuppen. Var helt galet halt, men vi kom hem helskinnade med alla ben intakta i kroppen. Isabelle satt och log hela färden i vagnen, vår glada lilla unge, så jag är övertygad om att hon älskar snö lika mycket som mig. Nu måste pulka inhandlas!
Ha de!