Jag lät dig gå

Jag har blivit grundlurad. Av en bok. Plöjer böcker som aldrig förr här hemma och just nu läser jag 'Jag lät dig gå' av Clare Mackintosh. Har läst 250 av 350 sidor och jag har nog aldrig blivit så lurad tidigare. Måste läsa om början. Måste försöka förstå. Får inte ihop det och jag fullkomligt älskar det. Så här ska böcker vara! Man ska bli lurad, man ska inte ana slutet, man ska mörda viktiga karaktärer och man ska inte fatta nåt. Hehe. Låter lovande för min egen bok :) 
 
I alla fall. Är på upploppet i boken nu och jag bara måste få veta vad som kommer hända. Håller verkligen tummar och tår för ett lyckligt slut men allt tidigare i den boken säger mig att författaren inte är så sugen på det. Vi får se. 
 
Isabelle har blivit en klätterapa. När jag ligger jämte henne på hennes lekmatta och läser* så klättrar hon upp och ner på mig. Leker och kryper till allt som hon kan ställa sig upp mot. Ställer sig upp mot allt hon kommer åt. Försöker stå själv, klarar några sekunder men sätter sig sedan ner på sin lille rump. Händer så mycket grejer med fröken nu! Så mycket att hon idag och igår har varit väldigt känslig. Hon är inte känslig i vanliga fall, men de här två dagarna har världen gått under om jag lämnat hennes sida för långt eller om hon känt sig bortkommen. Lilla älsklingen... 
 
Det händer konstiga grejer i lägenheten också. Inatt vaknade jag av att TV:n stod på. Hur läskigt?!?!?! Satan, The ring nästa alltså. Skickade upp Jacob som fick stänga av den. Men hur kunde den plötsligt stå på? Obehagligt. 
Två bilder från Insta :)
 
 
*Fått godkänt av Gurun att man får läsa när man umgås med sitt barn. Isabelle och jag är på samma nivå, hon kan komma till mig närsomhelst och tanka löve och jag har koll. Enligt Gurun är det toppen att göra så istället för att springa omkring när barnet leker, när jag ligger där jämte och läser får hon min närhet och hon får utveckla sin egen lek. Tokviktigt för mig! Vill inte fläcka hennes grymma fantasi med min vuxna, avtrubbade och inte i närheten på samma nivå av fantasi. Sen leker jag med henne också. Men hon gillar att leka själv och jag finns där och jag ser henne. En typisk win-win situation om du frågar mig.