Låt oss tala om Skam

Det var som att ödet talade till mig någon gång i höstas. Jag kollar väldigt sällan (skulle nästan kunna säga aldrig!) på Skavlan, men råkade se ett avsnitt någon gång under hösten. Gäster var två norska skådespelare som spelade i en serie som hette Skam. Tänkte att tja, den kanske jag ska se när den kommer med svensk text i december. 
 
Ingen har väl kunnat undgå att Skam finns på SVTplay nu. Inte jag heller. Mina ögon tåras och jag vill lägga mig på golvet och gråta (typ) av det faktum att jag bara har några avsnitt kvar på säsong två. Vill inte sova, vill bara kolla. Vill inte att det ska ta slut!!! Vet att säsong tre är på G väldigt snart meeeeen ändå. Efter det då? Då är det ju slut på länge! Satan, vad hände här egentligen? Varför blir man så fast? Man vill liksom tillbaka till att vara ungdom själv samtidigt som man inser att man antagligen inte ens skulle överleva. Sen spelar de så himla bra, alla kidsen i Norge. Jag vill btw flytta till Norge. Jag har börjat snacke norsk med Isabelle. Avslutar mina samtal med Ha de! och hoppas att det ska bli standard även i Sverige. Norge alltså. Jag känner att jag föddes på fel sida gränsen. 
 
En Skam-beroende Lina

Det går att se hela säsong 3 på norska med norsk text! Funkar alldeles utmärk även om man Inter super haj på norska :) Har redan sett både säsong 2 och 3 två gånger 😂 Trodde inget skulle gå upp emot William och Nora men säsong 3 kompis... sååååååå bra ❤️❤️❤️