Sakta ner, helgen!

I går vaknade Isabelle klockan 8. Jag är den morgonpigga av mig och Jacob, så jag brukar ta henne på helgmorgnarna och han tar helgnätterna när hon vaknar och vill ha käk. Så Isabelle och jag gick upp, hon åt lite gröt och sedan lekte hon med sina leksaker medan jag slängde ihop en limpa till frukost till oss. Snart, vid 9, började hon gnugga sig i ögonen så jag tog med henne in till Jacob igen.
 
"Hon vill nog somna om jämte dig", viskade jag. Jacob vaknade till och sken genast upp och öppnade upp sitt täcke och la henne vid sidan om sig. Om hjärtat typ sväller över när jag ser de två sova jämte varandra? Svar ja. Isabelle somnade utan minsta krångel tätt intill sin pappa och jag la mig på soffan och läste bok. 
 
När sömntutorna sedan vaknade käkade vi långfrukost och konstaterade att vi ville ge oss ut på promenad men att vädret inte precis lockade. Dimman låg tät, men till slut hade vi alla fått på oss kläder och Isabelle låg nedpackad i vagnen. Vi gick Röda sten rundan (1,5 timme ungefär) och stannade för fika på Porter Pelle där nere vid vattnet. Isabelle fick lite lunch, Daal-gryta som är hennes absoluta favorit just nu, och sedan handlade vi med oss mat inför kvällen då Fia & Johan ville komma förbi.
 
Tortillapizzor, gött häng, bubbel och Settlers bjöd kvällen på. En vinst till Fia och en vinst till mig. Grabbarna var därmed krossade. Hårt. Isabelle sov gott i sin säng och vi kom i säng alldeles för sent... speciellt då lilla fröken slog upp sina gröna 7.30 idag 😴  Så nanig när jag gick upp med henne! Men men. Livet som småbarnsförälder I guess :)
Bild till vänster: Som sagt - dimmigt. Älvsborgsbron försvann bort i ingenting och Hisingen såg man inte alls
Isabelle klockan 07.45 imorse
 
Idag var vi i Vallda och spanade in ett hus. Varken jag eller Jacob är sugna på Vallda, eller rättare sagt har vi noll koll på just Vallda. Känner inte till området alls. Men det ligger ett fint hus ute, så vi bestämde oss för att åka och kolla området. Huset såg superfint ut men låg inte alls så som vi vill bo, så det blir till att avboka visningen nästa söndag. Vallda kändes inte som något för oss, men så var det inte helt rätt dag att kolla in stället då det är tokgrått ute och allt är bara blött och brunt... jaja. Vårt hus kanske kommer snart? ✊🏻
 
Nu ska jag kolla Downtown. Sen sova. Fasiken vad helgerna ska rusa förbi då. Finns inget bättre än busa i sängen på morgonen alla tre. Älskar, älskar, älskar min lilla familj.