Ska bli snällare mot mig själv

Jag älskar att skriva men ändå känns det inte som att jag använder det här i bloggen. Låter inte något ta tid, lägger helt enkelt inte tillräckligt med tid för att skriva ett inlägg så som jag kanske verkligen vill. En ganska kass egenskap som jag delar med bland annat en av mina systrar (😇), att just stressa fram saker och ting. Stressa sig färdig med saker och ting. 
 
Sen har jag verkligen issues med hur jag tror att jag blir uppfattad. Bryr mig så kolossalt mycket om vad andra tycker och tänker- till och med när det kommer till min lille blogg där jag vet att det inte ens är många som läser. Samma när det kommer till mina bilder. Jag får från så många fina människor höra att de tycker mina bilder är fina. Och visst, jag kan medge för mig själv att vissa är fina, men jag tänker alltid att jag inte är bättre än någon annan. Att någon annan kan göra det lika bra, varför skulle någon vilja att jag tog kort? 
 
Jag är min största fiende. Allt jag vill ta mig för slås ner stenhårt av mitt inre. Det är ingen som vill se dina bilder. Ingen som bryr sig. Ska du skriva så? Patetiskt. Lägga upp statusar på din fotosida? Ingen bryr sig. Fota bröllop? Förstöra någons bästa dag med att inte ta tillräckligt fina bilder?
 
Det bara fortsätter och fortsätter och fortsätter och jag är så jädra lack på det. Så himla trött på att allt negativt jag hör kommer från mig själv. För Jacob stöttar mig, försöker lyfta upp mig och jag har så många vänner runtomkring mig som hejar på. Men jag låter det gå ut över allt. På jobbet var jag exakt likadan. 
 
Så jag ska ta mer plats nu. Tillåta mig själv ta mer plats, för det jag beslutar mig för att skriva eller göra, det beslutet äger jag. Jag står bakom det och jag är stolt över det. Det är målet i alla fall. Det och att inte ta mig själv på så jädra stort allvar. 
 
Såååååå... lycka till till mig själv. Jag är bra. 😬
En nyvaken Isabelle från tidigare idag. Mitt lilla lyckopiller ❤️
Anonym

Ville bara titta in och säga att vi känner inte ens varann men läser din blogg för du skriver så himla härligt och medryckande so keep up the good work 😄👍🏻

Svar: Wow. Du gjorde min dag (eller månad!!!) :) Tusen tack för din kommentar!
Sarah