Det senaste med Isabelle

Vi var på Mio och några andra butiker häromdagen och spräckte helt och totalt vår budget till nya huset. Vi är alldeles för spontana och har verkligen alldeles på tok för lätt för att totalt kära ner oss i grejer. Som på Store, där stod ett matsalsbord med stolar som vi båda dreglade så mycket över att vi till slut var tvugna att köpa det. Sedan gick vi in på Sova och blev helt bortkovrade av en säljare där och gick därifrån med en Tempursäng som vi antagligen kommer sova galet gott i då den måste vara stoppad med våra pengar typ. 
 
Nåja, på Mio i alla fall sprang lille monstret omkring lös och det nya nu är att ropa HEEEEEEJ till alla hon möter. Alltså, hon ropar sjukt högt, och ljust. HEEEEEEEJ utropar hon och ler sitt 4-gadd-leende. Vansinnigt söt, så klart. Hon byter lätt familj också. Säger man hej tillbaka kan hon tänka sig att följa med den nya familjen runt lite. Ibland undrar jag hur mycket hon älskar oss egentligen. 
 
Hon har även lärt sig säga Gurka, låter ungefär som någon snobb med rullande r ska säga det. Svårt att förklara, eller kan du höra det framför dig? Väldigt lång betoning på U:et, rulla på R:et och avsluta med ett starkt KA så är du hemma. 
 
Hennes favoritgren här hemma är att man ska räkna ETT, TVÅ, TREEEEEE också ska hon slänga sig bland kuddarna eller rusa iväg mot en. Moster Linda som lärde henne det, och vill hon att man ska börja räkna sitter hon och försöker själv: to, to, TOOOO låter det från min lille tok då. Vi jobbar även hårt med att klappa på folk. Klappa pappa, säger jag i sängen på morgonen innan han vaknat och hon lägger sin knubbiga hand på hans kind och klappar så fint. Funkar bra på allt och alla! Hundar, andra kids, kompisar. Alla ska vi klappa, och skulle hon slå lite först räcker det att jag säger "Nej, Isabelle, klappa!" så klappar hon istället. Funkar även med ett "Pussa pappa!" så ger hon honom en riktigt god blöt puss. Ljuvliga lilla unge! 
När vi räknade ETT-TVÅ-TREEEE i Grekland :)