Satan vad det är gött med semester

Många härliga saker har hänt:
  • Vi har fått inflyttningsdatum till 15 september. Wohooooo!
  • Isabelle blev återförenad med alla sina kusiner idag, hon var tokgnällig när vi var på väg men när vi väl kom fram och hon träffade allihopa såg jag inte röken av henne. Hörde henne inte heller! Gnälligheten var som bortblåst, och Ida var som vanligt den som tog över springandet efter henne och såg till att hon inte gjorde något där hon riskerade livet. Bella hade också saknat sin lilla kusin och kom rusande och gav henne världens största kram när vi kom. Så fint att se <3
  • Morsgrisen i mig var mycket nöjd igår för då åkte mamma, Isabelle och jag till Tjolöholm och lade oss på en filt där medan vi käkade mammas galet goda piroger och lekte med en uppsjö av strandleksaker. Sedan drack vi lite kaffe på Storstugan när Isabelle sov. Vi kunde så klart inte lämna mamma efter endast denna turen utan följde så klart med henne hem också. Isabelle åt fiskpudding och jag åt fler piroger. Pappa kom också hem, så nu är hela familjen avklarad :) 
  • Onsdagen spenderades i Frillesås hos Sanna & Felix. En otroligt fin kväll, så när tjejerna kört runt på altanen och de skulle sova gick vi ner till torstensvik och såg solen gå ner i havet medan vi käkade... chips. Och choklad. Trodde aldrig jag skulle bli hungrig igen efter den kvällen. Isabelle sov men Aria höll sig vaken, men vad gjorde väl det när man fick tagit helt galet fina bilder?
 
Sedan spelade vi Settlers och som vanligt var vi så uppeldade efter första omgången att vi var TVUGNA att köra en omgång till. Så vi svängde in på Ekedalsgatan klockan 01.50. Vi lär oss aldrig.