Hej kompisar!

Jag kommer inte att kunna gå imorgon.
 
Harregud vad vi har burit grejer idag. Vi har tre vindsförråd här hemma. Två av dem är våra, ett har vi lånat från föreningen nu under renoveringen. Renoveringen är som bekant klar, men vi har haft kvar förrådet och fyllt det med en massa skit som behöver slängas. Typ rensat i de andra två förråden och kastat in grejerna där. Rensat grejer i lägenheten och kastat in grejerna där. Du fattar, det har samlats "lite"* på hög där inne. 
 
För några veckor sedan hyrde vi en container och ställde nedanför balkongen**. Jacob slet som ett djur och fick kastat allt som stod i det förrådet som hörde renoveringen till. Typ hela vårt gamla kök och väggen vi rev. Nu denna vändan var det alltså alla prylar som skulle kastas tur.
 
Så världens i särklass bästa syrra var villig att ta sig an det lille monstret. Linda och tjejerna var även så taggade på att ha henne att de bad om att få ha henne över natten. Vilka är vi till att säga nej, funderade vi och använde kvällen till att gå ut och äta (maten på Tranquilo är to die for <3) och spela lite bowling. Innan det hann vi även röja i båda förråden så att det idag "bara" var till att bära ner skiten. Skriver bara inom citationstecken då det fasiken INTE var så bara ska du ha klart för dig. Har nog gått upp och ner dessa fyra våningar MINST tvåhundra gånger idag. MINST! Eller alltså ja, femtio kanske? Vi har burit, vi har konkat och vi har svettats och nu bränner det så mycket i min röv att jag inte ser fram emot morgondagen överhuvudtaget. Kommer jag ens komma upp ur sängen imorgon? Samtidigt: jäkla gött att fått träna. Men alltså, jag har på riktigt redan träningsvärk i benen. 
 
Vi fyllde ett tio kubik stort släp, det är tusan stort. Sedan åkte vi till tippen och gjorde oss av med skiten. Känslan efteråt: AAAAAAAAH. Finns få saker som känns så förbannat bra inombords som att slänga saker. 
 
Tillbaka till lilla fröken. Hon hade ett så bra dygn att jag var orolig för att hon inte skulle vilja åka med oss hem när vi kom och hämtade henne strax efter 14. Igår åkte de till Stättared och matade kaniner som var lika stora som Isabelle för att sedan bada och vi fick ursöta bilder på när Isabelle sitter på en klippa mellan tjejerna och äter riskaka. Jacob och jag satt på riktigt och var tårögda på restaurangen när vi fick dagens bildskörd från Limpan. "Åh vad söt hon är", kan vi ha sagt ungefär trehundraåttiotvå gånger och suckat sådär löjligt i kör MEN HEY! Vi är hennes föräldrar, vi får det. Så det så. 
 
Hon hade somnat först 22.30 efter en dag full av bus. De sov alla fyra i samma säng och Isabelle sov som en stock och vaknade inte ens för välling. JAG VISSTE DET! utbrast jag till Jacob när jag fick denna information av Linda via sms. HON BARA UTNYTTJAR OSS NÄR HON TVINGAR UPP OSS PÅ NATTEN! gastade jag vidare. 
 
Skitunge. 
 
Imorse när de vaknade och satt och åt frukost sa Ida till Linda: "Nästa gång vi passar Isabelle vill vi ha henne två nätter". Alltså! Dör hur mycket kärlek Isabelle får från sina kusiner. Som små syskon allihopa. Sedan lekte de mest hela dagen och när vi kom tog Isabelle ingen större notis om det. Jag ville dock pussa sönder min lilla unge, hur är det möjligt att känna så här för en liten person? Kärleken är verkligen enorm. Kände ett första stygn av saknad ungefär två timmar efter jag hade lämnat henne igår. Sedan var det som en konstant värk i hjärtat efter henne. 
 
Efter massor av bus som innefattade vattenballonger och andra vattenlekar hos Lindas grannar fick vi med oss vår unge hemåt. Isabelle fick ett stort antal kramar hejdå och sedan sprang Ida ikapp bilen storgråtandes för att säga hejdå en gång till. Om jag också började gråta då? Så klart. Det var så fint så jag inte fick fram ett ord fastän det jag ville säga var att ni ses ju snart igen, men orden stockade sig stenhårt i strupen. Så mycket kärlek va! Älskade, älskade ungar. Sedan blev det ett stopp i Tölö för oss för att hälsa på Jacobs mamma som fick flytta dit från Halmstad idag (<3) och sedan hem och nu nattar Jacob sin lilla tjej. 
 
Ja, det var väl pretty much vårt senaste dygn i alldeles för mycket text. Ha de! 
 
 
 
*Lite som i ganska sjukt jäkla mycket. 
**Busigt, vi vet. Men ingen kom till skada när allt föll från balkongen, lovar!