En sommarfest

Helgen var grym! Den innefattade mina högsta klackskor som jag otroligt nog lyckades gå i hela kvällen OCH DESSUTOM dansa som en liten tok i fram till stängning på Societen i Varberg. När Jacob och jag promenerade hem genom Varberg i lördagsnatt hade det börjat ljusna. Klockan var 03.30 och vi var lyckliga. Jag var inte riktigt lika lycklig när klockan ringde 08.00 och det sedvanliga illamåendet var ett faktum. Just like old times. Varfööööööör ska jag må så förbannat illa när jag druckit alkohol? Känns orättvist på något sätt. Isabelle lämnades av på Stadshotellet där vi spenderat natten och vi tog oss med nöd och näppe ner till hotellfrukosten. Men efter två feta våfflor med massor av Nutella och grädde kände jag mig (nästan) som människa igen. Isabelle satt på kortsidan av bordet med sin kompis Signe, 6 veckor yngre än Isabelle, och när de satt och matade varandra med bröd och tokskrattade åt detta kunde inget illamående i världen hålla mitt leende borta. 
 
Vi lyckades förhandla till oss en timme senare utcheckning och busade med Isabelle uppe på rummet innan vi gick till Spökparken för lek med Signe och hennes storasyskon. Harry och Doris, 6 & 9 år tog otroligt väl hand om Isabelle. Undrar vad det är med Isabelle och andra barn? Andra barn liksom älskar henne, så himla fint att se. Sen är hon ju alltid glad när det händer grejer, och hänger med på allt som hittas på. Men ändå! Bosse, Olivia, Doris, Ida, Oliver, Ebbe, listan kan göras lång med barn som fullkomligt älskar vår unge :)
 
Så, vad gjorde vi då i lördags? Jo, Wints sommarfest gick av stapeln. Jag har ju varit med och planerat den med tre andra kollegor, och den blev tusan exakt så bra som vi hade hoppats på. Samling vid lunch på lördagen, incheckning av alla 90 pers (Wintare med familjer) på Stadshotellet/Asia spa i Varberg (sjukt fint där!) och sedan guidad visning av fästningen. Häng i solen på gräsmattorna framför fästningen där en volleybollplan riggades, öl ställdes fram och filtar lades ut. Vi åkte och lämnade Isabelle till mamma och pappa som så himla snällt stod i Varberg över helgen (kan ha ställt frågan lite fint i veckan... :)) och drog sedan tillbaka lagom tills vi skulle göra oss iordning på rummet för att sedan dricka lite bubbel till fördrink. Jag tog på mig klackar bara för att och tänkte att jag bara kan springa till rummet och byta när det blir olidligt, men jag fixade hela kvällen! Sjukt impad av mina fötter som inte sett ett par klackar sedan Jesus var barn. 
 
God mat, quiz, liveband och sedan utgång. Härliga kollegor och en fin kväll. Den lever vi på länge! Tack ännu en gång mamma och pappa för att ni tog hand om vår lilla tok, tack syrror och alla syskonbarn för att ni hjälpte till med henne på lördagen och tack Wint för att det är ett grymt företag. 
 
Tjarå!