Häj!

Godkväll i stugorna!
 
Alltså, att få hänga med Agnes och Ida är som rena lyckopillren. Häromdagen hämtade jag dem på skolan för att sedan köra till Onsala för att hämta Wille och följande utspelade sig i bilen:
  • De var tvungna att turas om vem som skulle sitta mitten bak, jämte Isabelle
  • Vi hade karaoke och jag sjöng högst av alla. Försökte briljera med ett "jag kan aaaaaaalla låtar" men blev genast sågad när de frågade om jag kan låten "jag har en pool" (är det ens en låt?!?). Så jag fick ändra mitt uttalande till att "jag kan aaaaaalla låtar som går på radio" bara det att Despacito valde att dyka upp PRECIS då och Agnes bara "sjung nu då moster". Baam, ägd. Maximal otur
  • Isabelle kan ha haft sin bästa åktur i bilen någonsin för det enda jag hörde från henne var gapskratt. Hon älskar verkligen sina kusiner
Jepp, Isabelle är verkligen förtjust i alla sina kusiner. Ida är lite av favoriten, kanske för att hon bär runt och tar hand om Isabelle som att hon vore hennes egen, och jag höll på att dö sötdöden när jag satte ner Isabelle på marken häromdagen och hon knuffar sig in i folksamlingen som stod där och gick med sina stapplande steg helt otroligt målmedvetet och kramade Ida. Fick SÅKLART vända mig bort och torka en tår, precis som vanligt.
 
Detta var i torsdags, och det var en så fin kväll att jag verkligen ville stanna i Fjärås och gå över Bräckan med alla barnen och Wille som ska bo hos Linda och tjejerna en vecka, men var tvungen att åka in till Göteborg för nu har visningarna av lägenheten börjat... my gad, vad spännande. En visning i fredags (höll på att gå under hemma sista halvtimmen när Isabelle var vaken... eftersvettades i bilen när jag körde snabbt som tusan ner till babyrytmiken när den skulle börja om fem), åtta inbokade på visning imorgon och fyra på tisdag. Ska visa bilderna från lägenheten här, men inte idag för vi bor av förekommen anledning i Kolla i mamma och pappas lägenhet. Det funkar liksom inte att ha det fint och ha ett litet barn. Speciellt inte om allt det fina är svindyrt och inte ägs av er själva (homestyling you know).
 
Så vi har stulit mamma och pappas lägenhet medan de är ute med husbilen. Men på oss går det ingen nöd. I fredags grillade vi burgare hos Sandra och Simon (med Sanna, Felix & Aria), igår var vi i Halmstad hela dagen hos Jacobs mamma som gör framsteg varje dag (tack och lov!) och idag startade vi dagen med en tokhärlig frukost hos Linas mamma. Jo, Lina var så klart också med och jag skulle vilja påstå att Isabelle charmade de två damerna ganska hårt. Isabelle kör lite stilen att vara lite blyg till en början för att sedan verka tänka "ni är okej, nu jädrar!" och köra järnet. Hon och Lina lekte jage så att hon höll på att gå under av skratt och sedan tokdäckade hon när vi gick ut på promenad i regnet.
 
Nä, nu ska vi se sista avsnittet av The night of. Bra serie! Lite för långsam för min del, för långa klipp, men helt klart sevärd! Så chopchop, in på HBO med er och kolla. Natti!