Hon snackar!

Hon snackar i ett. Är ett tjattrande litet monster och hör jag henne skratta från ett annat rum kan jag sätta något dyrt på att hon står framför en spegel och spexar lite. Mycket riktigt. Speglar är skitkul hälsar Isabelle. Eller i alla fall den söta lilla tjejen med tofs som hon ser i spegeln, hon är förbannat rolig! 
 
Här kommer en liten ordlista från fröken: 
 
Ida! [ej-dah] - Herregud, hon utropar Ejdaaaaaaah (Ida sagt med bebisdialekt) minst en miljard gånger på en dag. Imorse när vi vaknade satte hon igång direkt. "Ejdah, ejdah, IIIIIIIIIIIIDA, hej ida, hej ejdah". Hon växlar lite mellan uttalen, men ett är säkert att hon säger det på tok för många gånger på en dag. Visade henne en bild på Ida och då började hon direkt, så jag räknar detta till ett av hennes första ord!
 
Wille [wilh-he] - varje hund hon ser så utropar hon Willeeeeeee! Urgulligt. Älskar att hon känner av noll att Wille inte riktigt älskar henne lika mycket som hon älskar honom.
 
Mamma! [ma-ma] - Hurra, hon säger mamma kände jag när hon äntligen fick till det underbara ordet. Problemet: hon skulle ropa mamma efter dig om så du lämnade henne. Mamma är generellt för "hey, du där!" och har noll att göra med mig. Hon trollar oss här hemma genom att varje gång vi försöker få henne att säga PAPPA så skiner hon upp och säger MAMMA. Varje gång alltså. Vi säger PAPPA och hon ser sjukt lurig ut och bara MAAAAMMAAAA! (späder minst sagt på Jacobs känslor av att vara värd zipzeronada i Isabelles ögon...)
 
Mapum [exakt som det låter] - Vad Mapum betyder? Vi ställer oss samma fråga. Skulle vilja veta, verkligen, för jag hör MAPUUUUUUUUM ungefär trehundrafemtiosextusen gånger om dagen. Hon kan variera ordet i alla oändlighet också. Mapum. Papum. Vapum. Apum. Pum. Ombytlig tjej, hej!
 
Dricka [dji-ck-aaa*] - Tror fasen hon menar att hon vill ha vatten när hon säger dricka alltså. Hon pekar i alla fall på sin rosa vattenflaska och är extremt bestämd med att hon ska få sig en zipp, om man säger så.** 
 
Mommo [mo-mo] - Hehe, efter minst sagt hårdträning från mormors sida så sa Isabelle mommo två gånger idag. Om mormor var nöjd med detta? Har sällan sett en så nöjd kvinna promenera längs Kungsmässans gångar om jag säger så. (moffa har hon också sagt)
 
 
Okej, slut på ordbok. Är lite stressad så kan inte tänka ut fler ord hon slänger sig med, vår lilla. Vi drar ju imorgon, till Grekland. Så har ungefär en miljon saker i huvudet som ska packas ner och nu är klockan 22.30 och vi ska åka hemifrån 05 imorgon. Heja! Men ska bli så himla gött med semester. 
 
Vi hörs från Grekland kompisar!
 
 
*har noll koll på vad jag gör med dessa klamrar, så döm mig icke. Bara en kul grej med hur hon säger ordet, liksom. 
**Hon har en vilja av stål, den här ungen. Lite läskigt nästan, vart ska det sluta?!