Lille helgen som gått

Hej små vänner, 
 
Helgen har varit himla bra, men jag har inte lyckats ta en enda bild. Ni får lita till mitt ord helt enkelt, okej?
 
I fredags åkte vi med Linda och tjejerna till Åby för att bada. Isabelle dök sedvanligt från kanten och fick snällt åka med i alla rutschkanorna men var inte riktigt det vattendjur hon brukar vara. Lite missnöjd då och då, men hey! hon är inte mer än människa. Efter badet hängde alla tjejerna med hit och vi åt vegetarisk lasagne och sedan hade vi "roligare än vad vi haft på flera år" enligt Agnes och Ida. De tyckte sin moster var helfestlig, det kommer jag leva på länge :)
 
Lördagen spenderades även den med Linda och tjejerna. Alla övriga familjemedlemmar hade lämnat oss åt vårt öde (inklusive Jacob som jobbade på vegomässan i Stockholm) så vi fick liksom göra det bästa av situationen. Vilket vi (så klart!) lyckades galant med. Isabelle och jag hälsade på dem i stallet och Isabelle fick sig ett gäng pussar av hästarna (SATAN vilka stora tänder de har!! måste släppa min rädsla att de ska äta upp Isabelle, måste... har ändå hört att de är gräsätare) sedan promenerade jag över Bräckan med Isabelle och hon somnade gott i vagnen. Efter detta hängde vi i Fjärås tills det var dags för mig att bege mig mot Sandra. Vi hade planerat en perfekt kväll:
  • Käka tacos med barnen
  • Gå långpromenad i kvällssolen med barn som somnar i vagnen
  • Köra ett träningspass
  • Belöna oss själva med ost & kex
Nån som tror våra planer gick in?? Jepp jepp! För en gångs skull gick allt enligt plan. Vi åt mat, barnen lekte som små tokar och vi hade dansgolv i köket. På med pyjamaser och värma välling för en promenad i kvällssolen efter veckans allt regn. Ebbe och Svante somnade inte riktigt, och det var ju inte enligt plan, men de somnade på en kvart när vi väl kom hem. Sedan... det var satan så tungt, men vi gjorde det. Vi lyfte våra små rumpor från soffan och klockan 21.30 gick vi ut och körde:
  • 6 burpees
  • 10 armhävningar
  • 20 benböj
  • Springa 200 meter
...gånger 6 varv. Vi klarade det på typ 17 minuter och jag är helt slut i kroppen idag. Efter det satte vi oss och åt ost och kex och pratade om livet. Älskar, älskar, älskar kvällar som denna <3
 
Idag har vi tagit det lugnt. Regnet har öst ner och när vi väl tog oss ut fick det bli en tur till Sjöfartsmuseet som ju ligger här i Majorna. Isabelle tyckte det var kul, inte själva museet då, utan att följa efter andra barn. Hon är modig som attan, springer ifrån sina föräldrar hur som helst och ska leka med alla hon ser. Notis: Isabelle var för liten för sjöfartsmuseet, men vad tusan. Det är ju sånt här man gör som förstagångsföräldrar- testar på allting man kan hitta på fastän det är alldeles för tidigt för de små barnen att uppskatta. Mysig eftermiddag ändå! Avslutades med Carbonara här hemma. Så. Jäkla. Gott. 
 
Nu sover Isabelle. Och Jacob. Ska väcka den senare och ta revansh i 500 som han vann i förut?!?! Typ aldrig hänt innan. 😇
Hade visst tagit några mobilbilder från när jag utsatte mitt lille barn för livsfara bland de där jättedjuren... 😇