Det har varit en onsdag i mars med!

Igår var även den en fullspäckad dag. Minus allt kollektivåkande dock, Isabelle och jag snodde lille Audin och körde söderut till Jempa och Bella. Vi gick upp till öppna förskolan, förmodligen Isabelles favoritplats på jorden. Hon sitter där mitt på golvet och tittar ingående på de leksaker som kommer i hennes väg, och kul att se att hon igår inte likt förra gången bröt ihop så fort jag lämnade rummet utan satt nöjt i Ann-Louises (hon som håller i det hela) knä medan jag sprang runt som en yr höna. Hos Jempa är hon mer än gärna också, och har så varit sedan hon var ett våååååårtsviiiiinsbaaa... hrm, spädbarn. :)
 
Klockan 14 var det dags att hämta Oliver vilket Isabelle och jag fick äran att göra. Så mysigt att hämta honom, Oliver kan vara ett av Isabelles största fans. Sedan testade jag på livet som ensamstående trebarnsmor till en på 3,5, en på 2 och en på 1 år. Måste säga att jag skötte det hela med bravur. Oliver och Bella visade sig från sin bästa sida och efter att vi lekt ute i det fina vädret fick jag knappt några protester alls när jag förklarade att det var dags att gå in och laga lite food. 
 
Så vi gick in, Bella hjälpte mig i köket medan Oliver underhöll Isabelle och jag lagade lasagne. Mycket bra eftermiddag som även förgylldes av mamma och pappa där på eftermiddagskvisten :)
 
Sedan avslutades det hela med den där springrundan ju. Helt trött i benen och det känns så förbannat bra va! Ska springa snart igen. Typ imorgon. 
Hallååååå sluta väx! Jag hänger inte med så fort det går!
Bevis. Viktigt med bevis när man varit duktig och gjort något otroligt