En liten ledsen tjej

Hej kompisar,
 
Det är söndag och det snöar. Kanske Isabelle får åka lite pulka denna sin första vinter ändå, det hade varit skoj! Något som var mindre skoj var inatt. Isabelles tårar sprutade tillsammans med mina som också rann nerför kinderna för hon var så vansinnigt ledsen och det fanns inget på denna jord som jag kunde göra för att få henne må bättre. Försökte med allt. Höll henne tätt intill, vyssjade, sjöng, försökte få henne att verkligen vakna för att tillslut gå ut i det nattsvarta vardagsrummet och sätta på James Morrison i högtalarna och dansa med henne i min famn. Då blev hon helt förstummad och kom av sig i sitt gråt och vi kunde till slut somna om igen. För att två timmar senare göra om hela proceduren igen. 
 
Det här med att få barn har inneburit att hjärtat hamnat utanpå kroppen. Allt man gör, allt man vill, är att hon ska ha det bra. Jag vet inte vad det var inatt, vi försökte verkligen med allt. Nattskräck? Tänder som växer men som inte vi kan se ännu? Vi visste att hon behövde äta men hon ville inte. Till slut tog hon flaskan och däckade därefter och sov till 8. 
 
Idag har det varit lugnt. Hela helgen har varit lugn. Vi har väntat på att magsjukan ska bryta ut rejält, men verkar ha klarat oss lindrigt ändå. Jag har spytt några gånger, men mått bra däremellan. Nu håller vi tummarna att Jacob klarar sig bara, när både Isabelle och jag är så gott som friska igen. 
 
Alright, ny vecka. Vi hörs då!