En sjuk bebis

Högt med huvudet. Nässpray. Saft att dricka*. Majsvälling. Majsgröt. Blåbärssoppa. Vätskeersättning. 
 
Du fattar. Isabelle är magsjuk. Och på det hostan från hell. Jacob for runt halva stan igårkväll för att hitta allt ovan och när jag väl la Isabelle somnade hon på en minut efter att boken var färdigläst och vällingen uppdrucken. Hon hostar som bara den och det är det jobbigaste för hon får inte sova. Förutom förut när hon somnade i min famn, då sov hon två timmar som var okej. Lilla plutten! Fy tusan för när de är sjuka, man vill inget annat än ta på sig all sjukdom så att de mår bra igen. Men vilken liten hjälte hon är. Trots att hennes mage är kass och att hon har spytt så är hon däremellan go och glad. Och liten och ynklig i vissa stunder med, så klart, när hon är trött och hon inte tycker något går hennes väg. 
 
Det är hemmadagar för oss med andra ord. Wille är med Jacob på jobbet istället för hemma med krasslig bebis. Idag letade vi oss ut i alla fall, hon är ju så pigg och glad och idag har hon varken spytt eller magen krånglat. Så vi gungade, handlade lite mat och andades frisk luft. 
 
Vi har även fått hit Agnes gamla gåvagn. Isabelle älskar den! Hon går riktigt bra med den och blir förbannat sur varje gång hon kommer till något som stoppar henne :) Många plus till Isabelle för att hon är så försiktig. Enda minuset hon har är det här med att gosa. Ungen har aldrig tid för att gosa?! När jag bäddar ner oss och håller nära är det som att hela kroppen spritter och bara måste ta sig vidare. Jaja. Man kunde inte få allt, tydligen. 
 
:)
 
 
*Saften är för hostan!