En solig dag

Hej! 
 
Lördagkväll och här sitter jag med ett glas vin. Isabelle och Jacob åkte precis till Totte och tvillingarna, så här sitter jag med ett glas vitt och väldigt mycket högre musik mot vad jag brukar ha när den där lilla minimänniskan är hemma :) 
 
Madde och jag ska på bio idag. Skönheten & Odjuret. Alla verkar helt galna i denna filmen, men jag fastnade aldrig för den när jag var liten. Tyckte den var bra och så, men valde Pocahontas varenda jäkla gång vi skulle kolla film. Vi ska käka lite innan och det ska bli så härligt! Bara sitta ner, bara vi två. 
 
Idag har det varit fint väder och jag klarade mig utan att frysa ihjäl alternativt förfrysa någon kroppsdel med vårjackan! Wohooo! Nu går vi mot bättre tider kompisar. Vi gick rundan runt Röda Sten när Isabelle skulle sova, men när vi kom till Röda sten insåg vi att där fanns ju ingen sol så tidigt. Så vi sprang till hamnläget och hoppade på älvsnabben över till Eriksberg. Där satte vi oss på en uteservering och käkade lunch. Isabelle käkade majskrokar. Harregud, tror vi gjort henne beroende. Hon verkligen älskar majskrokar. Är vi inte snabba nog med att ge henne nya när hon ätit upp de hon har skriker hon högt och tittar på oss som att hon undrar vad tusan hon har oss till om vi inte ens kan förse henne med majskrokar exakt när hon vill ha dem. 
 
Sedan gungade vi här i Majorna innan vi avslutade dagen ute på balkongen. Hon kommer inte vara rädd för höjder när hon blir äldre i alla fall! :)
 
Nu: Ta på mig lite fina kläder. Aaaaaah, det är skönt att bara få vara vuxen ibland.
Vi har fått så många pussar idag va! En riktigt pussig bebis har vi haft. När jag hade borstat tänderna imorse kunde hon inte få nog och slickade mig lite lätt på hakan i varje puss. Kommer nog inte bli några problem att borsta hennes gaddar i framtiden. När de nu behagar dyka upp :D
 
 
Just det! Om ni undrar varför mitt hår står upp på bilderna där Isabelle och jag pussas så är det en biverkning från amningen. Verkligen charmiga hår som vuxit ut som nu är flera centimeter långa i pannan, flygiga som bara fan och som gärna ställer sig rakt upp. Charmigt, jättecharmigt.
 
Sen: Igår var Fia & Johan här och jag vann Settlers med 2 i rad. Moahahahahahahahaha! Nu är jag tillbaka i min winning streak som varit försvunnen ett tag, men nu är den tillbaka, jag känner det på mig. Det var väldigt kul att se Isabelle igår med, hon skulle utforska både Johan men speciellt Fia, så när vi satt på golvet i köket skulle Isabelle väldigt noga 1) spana in Fias armband 2) spana in knapparna på Fias skjorta 3) krypa upp på Fia 4) sätta sig ner väldigt nära och titta på henne som att hon inte riktigt kunde ta in att hon verkligen var här. 
 
Härligt att se. Vår helgrymma lilla unge <3