En tisdag i mars

Igår lämnade Isabelle och jag lille lägenheten prick klockan 09.45 för att ta spårvagnen ner till centralstationen. Där hoppade vi på pendeln mot Kungsbacka för att där hoppa på en buss. Klockan 11.00 hoppade vi av i Fjärås och traskade upp mot Sandra, Ebbe och Svante. 
 
(lille kollektivturen gick bra för alla inblandade, tackar som frågar. Både Isabelle och jag höll oss från att bryta ihop ens en enda gång)
 
Ebbe välkomnade oss direkt när han fick syn på oss. Han har ju drillats stenhårt av sin mor för att lära sig säga Sarah och Isabelle, hans två favoritpersoner på denna jord (ehrm, enligt undertecknad i alla fall). Han var i alla fall minst sagt glad att se oss. Jag satte Isabelle på golvet i hallen och leken var igång. Ebbe hämtade likt förra gången alla pussel han äger och hällde ut alla bitarna runt, och en och annan på, en överlycklig Isabelle. Ebbe gömde bitar bakom ryggen medan han log stort, Isabelle skällde med sin nya diktatorliknande stämma och Ebbe höll på att gå under av skratt. Han gav henne biten han hade bakom ryggen och Isabelle lugnade sig i sitt skällande, tills han tog en ny och gömde igen. Kul även att se att Ebbe anammade Isabelles krypande. Överallt kröp han som för att visa sitt deltagande till att det stackars flickebarnet inte kan gå, och han hade fasligt kul när hon i full fart satte fart efter honom.
 
Barn. Så enkla va. 
 
Sedan käkade kidsen lunch och packades ner i varsin vagn. Vi köpte med oss thaimat och gick till Sandra & Simons hus som är in the making. Blir så galet fint va! Jag har stolt bidragit till att flytta två sovrumsfönster och i allmänhet varit en pain in the ass när Sandra frågat mig nåt om färg och inredning då jag är helt okapabel till att ljuga. 
 
Ungarna sov och vi traskade hemåt. Gick förbi Sivers väg och det pirrade GALET i min mage av att ens snegla på vårt lille hus som stod där. TÄNK ATT VI SKA BO DÄR kanske jag skrek alldeles för högt och gällt, alldeles för många gånger men jag kunde liksom inte ta in det nog. Väl hemma igen bjöds det på kaffe och bullar, sedan skedde en smärre incident med att Isabelle kissade medan hon satt utan blöja på sitt underlägg, så jag tog henne till badrummet för att duscha av henne när jag fick snilleblixten att ropa dit Ebbe. Frågade om han ville bada med Isabelle vilket han SJÄLVKLART ville så de hoppade i och jag höll på att dö sötdöden. Alltså de där två... de ska gifta sig när de blir stora och vi ska visa den här filmen för dem då: 
Svante som är lite missnöjd där i bakgrunden, han ville alldeles säkert också vara med och bada
 
Sedan hade Isabelle och jag kollektivtrafikabstinens (hrm...) och hoppade på bussen till Kungsbacka och sedan den till Kolla för att möta upp Jacob och snylta lite middag hos mamma och pappa. Vi satte ihop köket som mamma och jag kämpat med i förra veckan som Isabelle ska få i 1-årspresent och det blir SÅ fint. Alltså helt galet fint. Bild får komma, hemligt för Isabelle och allt sånt där 😁