Hon är go

Hello friendz,
 
Söndag och söndagsångesten kommer sig smygande trots att jag har noll jobb imorgon. Men ändå! Det är så förbannat härligt med helg, jag njuter verkligen till max av att få hänga med min lilla familj. 
 
Idag har vi hängt i Mölnlycke med kusin-tvillingarna och alla bröderna Ahlström. Först en morgonpromenad med Madde, sen rädda litet barn som plötsligt lärt sig att klättra i trappor för att sedan spana in lokalen där vi ska fira att Isabelle fyller ett. Käka lunch på Råda säteri och medföljande promenad där hanns med också och det blev en himla bra avslutning på denna helgen. Isabelle har börjat sova typ 1,5 timme om dan, så redan vid 18 ville hon checka ut. Typ exakt efter att jag och Jacob frågat varandra om hon överhuvudtaget gnällt idag bröt hon ihop med sin allra gällaste stämma och hon ville sova prick precis då. 
 
Isabelle älskar verkligen livet just nu. Allt är spännande, alla är kul och hon finner sig i allt vi hittar på. Sover som en prinsessa även om vi som inatt sov över hos Totte & Madde och är så nyfiken på precis allt. Och glad. Hon är verkligen en glad unge. Förut satt hon under vardagsrumsbordet och gapskrattade åt att jag kastade mig ner på golvet så att min hästsvans flög omkring. Sen pussas vi helt galet mycket just nu. Den där öppna munnen med de blöta läpparna... smaskigaste pussarna i stan :) 
 
Nu: sooooooooova! 
 
p.s: kvällen igår var så mysig! Ett glas bubbel i baren, god mat på Danilo men sen... Skönheten & Odjuret var inget för mig. Sång och dans och så glättiga skådespelare att de fick mig att vilja ta livet av mig ungefär. Nä. Inget för mig, men kvällen var så himla välbehövlig att det inte gjorde något alls :)