Två veckor med Wille

Hej kompisar! 
 
Söndag idag, innebär att vi haft Wille i två veckor nu. Ringde Sandra en dag här i veckan, när slasket som fallit kvällen innan frusit till isvallar som gjorde att jag inte kom fram med vagnen och väste att det är noll kul att ha hund tillsammans med barn. NOLL! Och då har ändå Jacob tagit ungefär hela lasset med Wille, haft med honom på kontoret och tagit 95% av alla promenader. Men när jag väl hade honom och skulle ge mig ut, bära ner vagnen, hålla isär barn som älskar hund från hund som avskyr barn, massa kläder på alla och en hund som vädrade löptik- då älskade jag INTE livet. Också kom jag inte fram med vagnhelvetet heller. OCH var svettig. Ni anar ju stämningen där.
 
Note to self: Skaffa inte hund innan kidsen är utflugna ur hemmet. 
 
Men. Är man i livet med hund och har den alltid är det så klart en annan grej. Älskade ju livet med hund när jag hade Wille på heltid, nu vet jag hur livet är när man inte har hund och då vänjer man sig liksom vid det (läs; blir sjukt bekväm). Som att inte ha någon att anpassa sina tider efter. Inte ha någon som vill gå ut när man halvsomnat under en filt i soffan. Inte ha någon som har behov när man fått en liten minimänniska som kräver 100% annars-blir-det-skrik-och-panik typ.
 
Han åker hem imorgon igen. Den här vistelsen har inte varit som de brukar vara för honom. Från att ha blivit uppburen i sängen (han ville inte riktigt ligga där meeeeen vi ville ha honom där för vi pussade ihjäl honom typ) till att ha en liten busunge hack i häl vart han än försökte rädda sig själv och sin svans. Wille har nog inte älskat livet de här två veckorna. Han älskar inte bebisar. Avskyr bebisar, är nog rätta ordet. 
 
Men Isabelle har haft en härlig tid! Hon älskar Wille. Och hon har varit så snäll mot honom! Inte dragit i honom, bara krupit efter och skrattar och velat leka. Gett honom leksaker, försökt äta hans mat, gett honom av sin egen mat från sin matstol och verkligen försökt göra honom till sin bästis. Synd att han var noll mottaglig för det :D 
 
Satte ihop en liten film med några filmsnuttar från denna tiden med Wille. Älskar att Isabelle är fullkomligt orädd för Wille och att Wille ändå kunde acceptera henne lite då och då. Sista klippet alltså... har skrattat så mycket åt det va :)