En kick-off

Igår bytte vi roller, Jacob och jag. Han blev hemmapappa och jag blev hard working women. Eller aaaa, det var kick-off med jobbet och vi hade kul tävlingar hela dagen MEN det får räknas till jobb! 👆🏼
 
Jag drog iväg strax innan 9 denna väldigt gråa dag (livet i Göteborg...). Träffade upp kollegor och dagens tävlingar började. Mitt lille lag failade totalt på första rebusen vart vi skulle ta vägen, men hittade till slut till Eriksberg där vi skulle tävla lite med laget och sedan äta lunch. Ny rebus som vi kirrade på en minut (💪🏼) och sedan älvsnabben till Stenpiren. Upp till Kungshöjd där vi skulle köra Gothenburg escape game. Sjukt kul! Vi i laget blev inlåsta i ett rum där vårt mål var att bryta oss in i bankvalvet och sno åt oss en diamant. För att komma dit skulle vi ta oss igenom tre rum och hitta ledtrådar och nycklar för att ta oss vidare. Så jäkla kul! Vi klarade det och var först ut av alla lagen (jepp, vi var förbannat bra) och vårt lagnamn som kändes lite tveksamt när vi bestämde det i förra veckan, 3 mammor och en baby, kunde tusan inte vara bättre när vi tog vårt lagfoto efter att vi snott diamanten:
Baaaaam. Sjukt starkt lag. Sjukt rolig bild.
 
Vi hade lite konferens och sedan åt vi middag på Pinchos. Var inte hemma förrän 00.30 och hade då ett stort leende på läpparna. Jag har tamigtusan världens bästa kollegor. Avskyr det uttrycket, som du vet, men de är så förbannat bra! Vi har så kul tillsammans och man får såna möjligheter att utvecklas om man bara tar dem på Wint. Känns himla bra att börja jobba i höst. Jag är sjukt peppad 👊🏼
 
Det hade gått bra för Jacob och Isabelle. De hade hälsat på Felix på jobbet och letat skor på Frölunda Torg. Isabelle hade varit en glad liten unge precis hela dagen så det var en väldigt glad pappa jag kom hem till. Hon är ju helt otroligt mammig, finns jag i rummet behöver hon ingen annan och det visar hon tyvärr allt för tydligt. Så en dag med pappa behövdes! 
 
Idag har regnet fortsatt trilla ner från himlen, Isabelle ligger och sover sin vila nu och vi har noll planer för i eftermiddag. Imorgon ska Linda och tjejerna passa Wille i en vecka, så jag kommer antagligen befinna mig i Fjärås var och varannan dag så jag får hänga med den där mjuka hårbollen <3

Sånt som hänt en måndag

Häj! 
 
Idag har vi varit på babyrytmik. Favoriten för veckan! Idag fick vi till idealiska förhållanden, Isabelle och jag. Hon somnade 10.45 och sov tills jag var tvungen att väcka henne (varför gör det typ ont i hjärtat att behöva väcka ett sovande barn?) 12.30 för att sätta oss i bilen och åka till rytmiken. Hon satt där bak och åt en grötsmoothie och skötte det hela galant. Återigen- när blev min unge så stor?! Sitta där bak och äta mat alldeles själv liksom. Igår fick hon förresten fatt på grötpaketet som jag ställt i en påse jämte henne i bilen... snöstorm i hela bilen kan väl läget beskrivas som när jag öppnade dörren och skulle börja sanera. Harregud, det var pulver överallt. Isabelle satt mitt i och smilade som aldrig förr medan hon nöjt slickade sina fingrar...
 
Tillbaka till babyrytmiken! Vi kom fram, gick in och Isabelle träffade alla kompisar. Så gulligt att man ungefär går under när 10 ettåringar står samlade framför hon som håller i det och hoppar jämfota av upphetsning av vad de ska ta fram härnäst. Efter rytmiken käkade vi lite lunch, jag hade stekt bananpannkakor dagen till ära som Isabelle tog tre tuggor av. Tack för den. Sedan röjde hon med några av de andra kidsen innan vi åkte till Maxi för att handla. 
 
Frågade mig själv hur det kan komma sig att hon just alltid ska bryta ihop vid frukten där det är kritiskt att hon sitter i kundvagnen?!? Som att de känner det på sig. "Skriker jag och är missnöjd nu så kommer mamma svettas som allra mest". Masterplan. Skitunge, sa jag och Isabelle svarade med att slänga ut en glasflaska med mat ut från kundvagnen. #R€%"%#WE. 
 
Härliga tider! 
 
Alright, mål för veckan var det. Eller, först kan jag berätta att jag lagade mos med korv när vi kom hem. Isabelle åt tre tuggor även av det och pekade sen bakom sig och skulle bestämt äta majskakor istället. Nähä du, sa jag då och Isabelle svarade med att tokvägra äta något mer alls. Vad. Är. Det. För. Fel?!?!?!?! Här lagar man mat och det är tacken. Låt det vara en fas, snälla? 
 
Nu! Målen för veckan:
  • Springa sammanlagt 6 km. Får delas upp i 6 enkilometersrundor om jag så vill, MEN JAG SKA SPRINGA 6 KM. Ska inte vara så förbannat svårt ändå
  • Promenera 8 km (bör inte vara något problem, gillar ju att promenera)
Aaaaaalltså, hade fler mål men har tusan glömt dem nu... kanske därför det känns som att jag aldrig får nåt gjort? För att jag glömmer av det jag vill göra? Suck.
Får fylla på när jag kommer på vad det var. Träna ska jag göra iaf! 💪🏼

Ett gäng bilder från helgen

Soliga helger! Kan vi inte bara bestämma att alla helger från nu fram till september ska vara soliga? Ska det vara för mycket begärt?!?
 
Vi har utnyttjat solen till max, det får man ändå ge oss. I torsdags strandhängde vi på Tjolöholm med mini:
Det blåste dock, och vi är himla försiktiga med lillens hud så efter två timmar begav vi oss hemåt igen. Skulle egentligen på middag hos Sandra & Simon men Ebbe måste fått i sig något giftigt och fick feber och svullnade på läpparna... väldigt läskigt, men han är okej nu. Vi åkte i alla fall in till Göteborg, parkerade bilen här hemma och tog på Isabelle pyjamas för att sedan gå ner till Red Lion för att äta burgare. Jesus vad jag kommer sakna deras burgare när vi flyttar! Den vegetariska burgaren där är så god så att jag drömmer om den på natten... Isabelle skötte sig exemplariskt, det satt en lite äldre pojke vid bordet jämte och de två charmade varandra totalt. Tacksamt för föräldrarna, speciellt när det var fullsatt och tog oss 40 min att få burgarna (hej vrålhungrig tjej!)
 
På fredagen åkte vi till Fjärås på eftermiddagen och grillade hos Jenny med Linda och alla kusinerna. Så härligt att få hänga med syrrorna! Jacob och Oliver hade noll att sätta emot oss 8 tjejer om man säger så... stackarna. :) Promenad över Bräckan var givet när inte ett moln visade sig på himlen och barnen behövde sova.
Igår badade vi! Vi var i Mölnlycke vid Örtjärn som är en liten sjö där vi fick invigt badandet för i år. Riktigt skönt! Inte så att man hoppade i, luften pressades ur lungorna och den enda överlevande tanken är TA DIG UPP IGEN! utan det var gött liksom. Kunde hoppa i från bryggan och simma in till stranden där Jacob & Isabelle stod. Isabelle ville vara i vattnet mest hela tiden. Det är gå, gå och gå som gäller nu så hon gick omkring med en spade i handen och spanade på alla andra ungar och tyckte nog att livet var väldigt härligt. 
Käkade lite majs gjorde hon med... majs och gurka skulle hon vilja leva sitt liv på
 
Totte, Madde och tvillingarna var med så klart. Så efter bad gick vi hem till dem och drack bubbel i solen. Grillade, satt ute tills det blev kvällen och gick på kvällspromenad. En dag man kommer leva på länge, nu när vädret utlovat att slå om och börja regna... suck.
Alright, söndag och ny vecka på G. Har några mål som jag ska skriva här imorgon, ska ta tag i mig själv nu och tänker att om jag skriver målen här så fuskar jag ju även för er om jag inte får gjort det jag vill få gjort? Så får det bli. :)