Ännu en kväll vid röda sten

Woop woop, vår glada bebis är tillbaka igen! Idag har hon varit en liten solstråle från det att hon slog upp sina gröna tills att hon somnade. Ja, jo, hon bryter fortfarande ihop och har råkat få en vilja av stål men nu är hon väldigt glad däremellan vilket är mer hur vi känner henne. Måste varit öroninflammationen och förkylningen som spökade här tidigare i veckan när ALLT var fel.
 
Idag har vi varit iväg, först hängde vi på Tjolöholm där jag planerade för att sitta på en klippa och äta lunch och läsa bok medan Isabelle sov MEN som vanligt går det inte att ens tänka en planerande tanke utan att lille barnet känner det på sig och ska grusa planerna. Precis när jag lagt ut filten och satt mig till rätta vaknade Isabelle, så där satt vi och delade på min sallad och såg ut över havet. Riktigt mysigt, och Isabelle käkade både fetaost, pastasallad, majs och tzatsiki. Hon gillar mat, precis som sin mor och far. 
 
Efter två timmar tröttnade Isabelle på strandlivet och vi åkte till Linda, Agnes och Ida. Gudars, Isabelle älskar verkligen sina kusiner och de älskar verkligen henne. Så härligt att se! Vi snörade på oss inlines och körde en sväng i Fjärås, hon gillar att åka fort i vagnen så Isabelle var mer än nöjd. Men bästa tyckte hon var när hon och Ida gungade när vi tog paus vid en lekplats. Harregud vad hon skrattade.
 
Nu ikväll mötte vi upp Dublin-Victor (Jacobs kompis från Dublin 😇) på Röda sten (är en restaurang under Älvsborgsbron med bästa solläget såna här soliga kvällar för er som trodde det var en... klippa 😅) (nämner inga namn) där vi drack vin och käkade fish tacos. Isabelle kämpade på bra och slog rekord i att vara vaken länge. 22.50 somnade hon! Nästan 4 timmar senare än vad hon brukar somna, men vad tusan. Ibland får det vara så med. 
 
Härlig dag. Härligt väder. Nu äter vi chips och håller på att somna i soffan. Tjarå!