En kväll i Fjärås

Igår hade vi bjudit hem Tina & Danne. Men när vädret är strålande sol så känns det sådär kul att sätta sig i en lägenhet, så jag råkade helt enkelt bjuda in oss och vårt sällskap till Sandra och Simon 😇  Tur jag omringat mig av folk som är lika sociala som oss. Alla blev glada av förslaget, inklusive våra gäster, så vi slöt upp hos Sandra och Simon och grillade där. Satt ute i deras trädgård tills mörkret lagt sig och myggen äntligen försvunnit. Kom inte hem förrän 02 och det var Jacob som körde, så jag unnade mig ett par glas bubbel och rödvin. Väldigt trött idag kan jag meddela. 
 
Isabelle röjde som vanligt runt med Ebbe. Hon somnade vid 20 och då dukade vi upp med all mat, det grillades majskolvar, halloumi, champinjoner och qourn-filéer och till det serverades det vit sparris, sallad och Simons bea. Fantastiskt gott. Jag bakade en vit kladdkaka med rabarber till efterrätt och matkoman var ett faktum. 
 
Kan även meddela att suget efter hus är helt otroligt stort nu. VILL MED FLYTTA IN I VÅRT HUS!!! Sandra och jag gick och drömde oss bort till hösten och alla långpromenader vi ska gå. Hur vi ska träna tillsammans och kunna hänga i tid och otid. Jag älskart. Drömmen att bo nära sin bästa vän, det säger jag. <3
 
Nu blir det natten tror jag. Efter middagen ikväll och efter att han lagt Isabelle smet Jacob ut för att träffa grabbarna. Inte mig emot, jag ska sätta på TV:n och lär somna inom några minuter. Har fixat bilderna jag tog i Växjö och konstaterar att jag älskar att jag fotat så länge och så mycket som jag gjort. Vad mycket jag lärt mig, hur mycket jag utvecklats både kring själva fotandet men även med jobbet med att fixa bilderna. 
 
Just det! Imorgon flyttar vi upp väldigt många av våra möbler upp på vinden för på måndag kommer de och stylar lägenheten inför fotografering och visningar... my gad vad nervöst. Sjukt spännande med stylingen, lägenheten kommer bli så fin va! Längtar efter bilderna. Håller tummarna för att vi kommer skapa ha-begär hos minst fyra sällskap som budar utav bara h-vete mot varandra 😇
 
Nej, nu ska jag sova. Godnatt!