Ett gäng bilder från helgen

Soliga helger! Kan vi inte bara bestämma att alla helger från nu fram till september ska vara soliga? Ska det vara för mycket begärt?!?
 
Vi har utnyttjat solen till max, det får man ändå ge oss. I torsdags strandhängde vi på Tjolöholm med mini:
Det blåste dock, och vi är himla försiktiga med lillens hud så efter två timmar begav vi oss hemåt igen. Skulle egentligen på middag hos Sandra & Simon men Ebbe måste fått i sig något giftigt och fick feber och svullnade på läpparna... väldigt läskigt, men han är okej nu. Vi åkte i alla fall in till Göteborg, parkerade bilen här hemma och tog på Isabelle pyjamas för att sedan gå ner till Red Lion för att äta burgare. Jesus vad jag kommer sakna deras burgare när vi flyttar! Den vegetariska burgaren där är så god så att jag drömmer om den på natten... Isabelle skötte sig exemplariskt, det satt en lite äldre pojke vid bordet jämte och de två charmade varandra totalt. Tacksamt för föräldrarna, speciellt när det var fullsatt och tog oss 40 min att få burgarna (hej vrålhungrig tjej!)
 
På fredagen åkte vi till Fjärås på eftermiddagen och grillade hos Jenny med Linda och alla kusinerna. Så härligt att få hänga med syrrorna! Jacob och Oliver hade noll att sätta emot oss 8 tjejer om man säger så... stackarna. :) Promenad över Bräckan var givet när inte ett moln visade sig på himlen och barnen behövde sova.
Igår badade vi! Vi var i Mölnlycke vid Örtjärn som är en liten sjö där vi fick invigt badandet för i år. Riktigt skönt! Inte så att man hoppade i, luften pressades ur lungorna och den enda överlevande tanken är TA DIG UPP IGEN! utan det var gött liksom. Kunde hoppa i från bryggan och simma in till stranden där Jacob & Isabelle stod. Isabelle ville vara i vattnet mest hela tiden. Det är gå, gå och gå som gäller nu så hon gick omkring med en spade i handen och spanade på alla andra ungar och tyckte nog att livet var väldigt härligt. 
Käkade lite majs gjorde hon med... majs och gurka skulle hon vilja leva sitt liv på
 
Totte, Madde och tvillingarna var med så klart. Så efter bad gick vi hem till dem och drack bubbel i solen. Grillade, satt ute tills det blev kvällen och gick på kvällspromenad. En dag man kommer leva på länge, nu när vädret utlovat att slå om och börja regna... suck.
Alright, söndag och ny vecka på G. Har några mål som jag ska skriva här imorgon, ska ta tag i mig själv nu och tänker att om jag skriver målen här så fuskar jag ju även för er om jag inte får gjort det jag vill få gjort? Så får det bli. :)