Hej gänget

Alltså, vad är det för fel på dagens ungdomar? Trodde helt seriöst att rökning var något utdöende, något så urkorkat som bara vår föräldrageneration håller på med för att de är för envisa för att sluta. Men nej nej. Kidsen röker som jäkla skorstenar. Ikväll när jag satt på Storan med två vänner gick jag därifrån med nickokick. De hann liksom inte ens avsluta sin cigg innan de tog nästa?! Jävlar. Ungjävlar. Verkar jag gammal när jag klagar på yngre generationer? Må så vara, men ville lite trycka ner ciggen i halsen på dem och skicka dem i säng. Problemet: De var för många. Varenda tokspacklad liten sjuttonåring rökte. My gad, det är ute med nästa generation, jag säger då det.
 
Jacob och Felix tog hand om lilla fröken. Hon är så rolig nu va! Busig och tokig så det är inte klokt. Häromkvällen när vi busade i sängen innan läggdags alla tre, kom hon på att hon skulle låtsas att ge Jacob en puss, hon var liksom påväg mot honom med munnen vidöppen som den alltid är för att sedan snabbt som attan vända mot mig lagom till att Jacob slutit ögonen för att ta emot en av världens godaste blöta pussar. Men nej nej, de var avsedda för mig. Moahahaha. Jag lär henne väl under dagarna. 
 
Hon är även helt vansinnigt söt för nu har hon lärt sig att viska och hon tycker att hon är otroligt charmig när hon gör det (vilket hon är). Det är Jacob som lärt henne, så när man viskar Da, da, da spricker hon upp i sitt tre-tands-leende och viskar Da, da, da tillbaka. 
 
Vi sov hemma hos mamma och pappa i måndags, Isabelle och jag. Här hemma i lägenheten höll folk på med grejer som inte passar sig för små barn. Svindyra möbler och fina inredningsdetaljer ställdes in så jag höll lille barnet borta för i tisdags fotades lägenheten för nu jäklar ska den ut på Hemnet! Så spännande. Äntligen får vi sitta på den här sidan försäljningen, äntligen får vi sitta och skrika LÄGG FLER BUD ERA JÄKLAR istället för INGA FLER BUD NU ERA IDIOTER! (säljare vs köpare 😇)
 
Joråsåatte... lägenheten var helt galen när vi kom hem i tisdagseftermiddag. Önskade av hela mitt hjärta att vi kunde köpa hela möblemanget och bo kvar här föralltid. Men tydligen inte. Fick snabbt som attan barnsäkra stället så att inga dyrbara vaser eller fina lampor skulle förstöras av en ettårings nyfikna och något klumpiga fingrar. 
 
En sista grej! Hade min bästa tur till Ullared NÅGONSIN i måndags. Fick sällskap av mamma - alltid lika trevligt, hade med mig ett presentkort på 1000 kr så det blev aldrig så billigt - alltid lika trevligt när saker och ting betalas av någon annan OCH SEN struntade jag helt enkelt i att köpa allt tråkigt som förbrukningsartiklar och hittade bara kul leksaker till Isabelle och andra nyttiga saker. Som en brödrost och ett strykjärn vilka vi verkligen behövde. Varje grej jag fiskade upp ur påsen när jag kom hem log jag lite åt och kände mig otroligt nöjd. Aldrig hänt! Börjar helt klart gilla Ullared. Hua mig, trodde aldrig den dagen skulle komma. Men tveklöst mycket billigare leksaker där nere, och exakt samma som finns i leksaksbutikerna här hemma. 
 
Nu ska jag sova. Har varit en härlig dag med besök av Sandra och barnen. Vi lekte på Plikta, åt lunch i solen och tog en kaffe på ett café när barnen sov (Svante vaknade dock två minuter efter vi hade satt oss med varsin kaffe och glass. Han uppförde sig trots detta lilla felsteg exemplariskt). Imorgon är det röd dag! Woho!
 
 Godnatt!