Isabelle 13,5 månad

Turbulenta dagar. Många tankar. Mycket känslor. Fruktansvärt att se Jacob ledsen. Läget med Barbro är att vi fortfarande inte riktigt vet hur det kommer bli. Det var bättre idag, så jag håller fast vid bästa scenariot- att hon är uppe igen som vanligt om några dagar. Jepp, så ska det bli <3 
 
Igår var vi på en lite försenad ettårskontroll med Isabelle. Hon fick vaccin (reagerade knappt, vår tappra lilla unge) och vägde 9 570 gram och var 75 lång. Den senaste veckan har hon valt att gå fler gånger än hon brukar, liksom om hon ska ta sig mellan soffan och leksakerna så kan hon självmant gå däremellan medan hon självklart blir vilt påhejad av exalterade föräldrar. En framtand är på väg!!! Behöver nog inte förklara hur mycket jag jublar över detta, ska bli så vansinnigt spännande att se hur lilla damen ser ut med framtänder. 
 
Hon är gosig. Har kommit in i en ännu en fas av att vara helt otroligt mammig. Och hon är extremt bestämd. Det kom som ett brev på posten när hon fyllde ett- plötsligt ska hon bestämma ALLT och när hon inte får som hon vill ska det HÖRAS. Jesus. Det kan handla om att hon vill hålla i en pappersbit och då ska hon helt enkelt göra det enligt henne själv. Nåde den som försöker stoppa henne. 
 
Nåt annat som kom med posten efter ettårsdagen är håret. Jeeeez vad det växer nu. TROTS det var det en pappa som på öppna förskolan häromdagen, TROTS Isabelles prickiga body med volanger vid armarna och rosa byxor, bara; han tappade sin strumpa där borta. 
 
Strumpan hade dessutom volang. Ibland är det svårt, tydligen, fastän man tror att man gör det så tydligt som möjligt att DET ÄR EN TJEJ. 
 
Nåväl. Hon är busig som tusan. Fullkomligt älskar att leka jage, hon kryper iväg och så kryper man efter och ropar "nu kommer jag och taaaaaaaar dig" vilket alltid får henne att typ tappa balansen av upphetsat skratt medan hon kryper bort till soffbordet och ska bli jagad runt det. Tittut är också himla kul, idag när vi var på Toyota så traskade hon helt sonika bort till en fåtölj och lekte tittut med mig bakom den. Hon måste tyckt att hon behövde liva upp stämningen, eller nåt. 
 
Hon sover bra. Somnar vid 19-20 och sover till 01 ca. Då får hon en andra flaska välling och sover till 7-max 8. Hon sover en gång på dagen, och då gärna i 2-3 timmar. Hon har de senaste dagarna ätit helt kasst vilket vi hoppas beror på tänder, annars brukar hon gilla mat. Favoriten just nu är majskakor. Hon skulle kunna leva på majskakor. 
 
Ja, det var väl det det! Jag är helt otroligt glad att jag får följa det här lilla livet i alla upp- och nedgångar. Få vara där vid alla skratt och alla utbrott. Få vara den axel hon gosar mot och den som torkar alla tårar. Herregud, att säga att jag älskar henne känns inte som att det är nog. 
Random mobilbilder från senaste veckorna