Sånt som hänt en måndag

Häj! 
 
Idag har vi varit på babyrytmik. Favoriten för veckan! Idag fick vi till idealiska förhållanden, Isabelle och jag. Hon somnade 10.45 och sov tills jag var tvungen att väcka henne (varför gör det typ ont i hjärtat att behöva väcka ett sovande barn?) 12.30 för att sätta oss i bilen och åka till rytmiken. Hon satt där bak och åt en grötsmoothie och skötte det hela galant. Återigen- när blev min unge så stor?! Sitta där bak och äta mat alldeles själv liksom. Igår fick hon förresten fatt på grötpaketet som jag ställt i en påse jämte henne i bilen... snöstorm i hela bilen kan väl läget beskrivas som när jag öppnade dörren och skulle börja sanera. Harregud, det var pulver överallt. Isabelle satt mitt i och smilade som aldrig förr medan hon nöjt slickade sina fingrar...
 
Tillbaka till babyrytmiken! Vi kom fram, gick in och Isabelle träffade alla kompisar. Så gulligt att man ungefär går under när 10 ettåringar står samlade framför hon som håller i det och hoppar jämfota av upphetsning av vad de ska ta fram härnäst. Efter rytmiken käkade vi lite lunch, jag hade stekt bananpannkakor dagen till ära som Isabelle tog tre tuggor av. Tack för den. Sedan röjde hon med några av de andra kidsen innan vi åkte till Maxi för att handla. 
 
Frågade mig själv hur det kan komma sig att hon just alltid ska bryta ihop vid frukten där det är kritiskt att hon sitter i kundvagnen?!? Som att de känner det på sig. "Skriker jag och är missnöjd nu så kommer mamma svettas som allra mest". Masterplan. Skitunge, sa jag och Isabelle svarade med att slänga ut en glasflaska med mat ut från kundvagnen. #R€%"%#WE. 
 
Härliga tider! 
 
Alright, mål för veckan var det. Eller, först kan jag berätta att jag lagade mos med korv när vi kom hem. Isabelle åt tre tuggor även av det och pekade sen bakom sig och skulle bestämt äta majskakor istället. Nähä du, sa jag då och Isabelle svarade med att tokvägra äta något mer alls. Vad. Är. Det. För. Fel?!?!?!?! Här lagar man mat och det är tacken. Låt det vara en fas, snälla? 
 
Nu! Målen för veckan:
  • Springa sammanlagt 6 km. Får delas upp i 6 enkilometersrundor om jag så vill, MEN JAG SKA SPRINGA 6 KM. Ska inte vara så förbannat svårt ändå
  • Promenera 8 km (bör inte vara något problem, gillar ju att promenera)
Aaaaaalltså, hade fler mål men har tusan glömt dem nu... kanske därför det känns som att jag aldrig får nåt gjort? För att jag glömmer av det jag vill göra? Suck.
Får fylla på när jag kommer på vad det var. Träna ska jag göra iaf! 💪🏼
Lina

Åh längtar så tills ni flyttar hit!! Jag tränar 5 pass i veckan så då får du haka på något av dem 💪🏻😘

Svar: Det ser jag mycket fram emot :)
Sarah